Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Gdzie jest antana??

Car Audio
ODPOWIEDZ
+++ROMEO+++

[ A6 C5] Gdzie jest antana??

Post autor: +++ROMEO+++ » 20 sie 2011, 00:40

Może moje pytanie niektórych zdziwi. Szukałem na forum nie znalazłem.
Koledzy. Mam Audi a6 rok 1998 sedan. Ni cholery nie widzę anteny.Nie mam czegoś w stylu bacika na karoserii. ani cienkich Lini na szybach.Radio zmienił ktoś na jakieś blaupunkta z nawigacją. Przy szybie frontowej są podpięte jakieś dwa prostokąciki - chyba od tej lipnej nawigacji tego radia i jeden taki prostokącik na 5 cm dlugi 1 cm szeroki może to jest ta antena... Radio nieciekawie ściągą fale w trasie. I tak chce wymienić je na lepsze , które posiadam z innego auta- "alpine" Tylko się zastanawiam czy będę miał co podłączyć pod gniazdo antenowe bo ni cholery nie wiem gdzie jest ta antena.

axe
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Re: Gdzie jest antana??

Post autor: axe » 20 sie 2011, 00:44

+++ROMEO+++ pisze:Może moje pytanie niektórych zdziwi. Szukałem na forum nie znalazłem.
Koledzy. Mam Audi a6 rok 1998 sedan. Ni cholery nie widzę anteny.Nie mam czegoś w stylu bacika na karoserii. ani cienkich Lini na szybach.Radio zmienił ktoś na jakieś blaupunkta z nawigacją. Przy szybie frontowej są podpięte jakieś dwa prostokąciki - chyba od tej lipnej nawigacji tego radia i jeden taki prostokącik na 5 cm dlugi 1 cm szeroki może to jest ta antena... Radio nieciekawie ściągą fale w trasie. I tak chce wymienić je na lepsze , które posiadam z innego auta- "alpine" Tylko się zastanawiam czy będę miał co podłączyć pod gniazdo antenowe bo ni cholery nie wiem gdzie jest ta antena.
wlacz podgrzewanie tylnej szyby
jezeli 3 gorne paski nie beda grzaly to znaczy ze tam masz antene
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7

+++ROMEO+++

Post autor: +++ROMEO+++ » 20 sie 2011, 00:47

No patrz..Tego to bym nigdy nie wymyślił.Niemcy są jednak pomysłowi:) Jutro sprawdzę.
Dziękuje za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam

[ Dodano: 2011-08-21, 01:32 ]
Zgadza się. Trzy linie od strony dachu pełnią rolę anteny. jeszcze raz dzięki pkt poleciał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja