Może moje pytanie niektórych zdziwi. Szukałem na forum nie znalazłem.
Koledzy. Mam Audi a6 rok 1998 sedan. Ni cholery nie widzę anteny.Nie mam czegoś w stylu bacika na karoserii. ani cienkich Lini na szybach.Radio zmienił ktoś na jakieś blaupunkta z nawigacją. Przy szybie frontowej są podpięte jakieś dwa prostokąciki - chyba od tej lipnej nawigacji tego radia i jeden taki prostokącik na 5 cm dlugi 1 cm szeroki może to jest ta antena... Radio nieciekawie ściągą fale w trasie. I tak chce wymienić je na lepsze , które posiadam z innego auta- "alpine" Tylko się zastanawiam czy będę miał co podłączyć pod gniazdo antenowe bo ni cholery nie wiem gdzie jest ta antena.
[ A6 C5] Gdzie jest antana??
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Gdzie jest antana??
wlacz podgrzewanie tylnej szyby+++ROMEO+++ pisze:Może moje pytanie niektórych zdziwi. Szukałem na forum nie znalazłem.
Koledzy. Mam Audi a6 rok 1998 sedan. Ni cholery nie widzę anteny.Nie mam czegoś w stylu bacika na karoserii. ani cienkich Lini na szybach.Radio zmienił ktoś na jakieś blaupunkta z nawigacją. Przy szybie frontowej są podpięte jakieś dwa prostokąciki - chyba od tej lipnej nawigacji tego radia i jeden taki prostokącik na 5 cm dlugi 1 cm szeroki może to jest ta antena... Radio nieciekawie ściągą fale w trasie. I tak chce wymienić je na lepsze , które posiadam z innego auta- "alpine" Tylko się zastanawiam czy będę miał co podłączyć pod gniazdo antenowe bo ni cholery nie wiem gdzie jest ta antena.
jezeli 3 gorne paski nie beda grzaly to znaczy ze tam masz antene
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7