[Audi A6 C6] rozlane mleko w przedziale bagażowym
- yukon
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
raggaman skórę można doczyścić środkami np. z Lederzcentrum. Olej wleciał do dziurek? Jeżeli tak to nic z tym nie zrobisz chyba, że chcesz pruć fotel.
Społeczność forum Audi A6 i Audi A7 - https://a7klub.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
akurat miałem taki przypadek w Avensis II. Skóra po spotkaniu z olejem kujawskim zaczęła się łuszczyć i rozciągała się w dłoniach jak plastelina w dodatku brudziła dłonie na czarno. Nic nie pomogło i jedynym rozwiązaniem było obszycie tylnej kanapy na nowo.yukon pisze:aggaman skórę można doczyścić środkami np. z Lederzcentrum.
jakie auto taka skora :D skaja poprostu albo eko.raggaman pisze:akurat miałem taki przypadek w Avensis II. Skóra po spotkaniu z olejem kujawskim zaczęła się łuszczyć i rozciągała się w dłoniach jak plastelina w dodatku brudziła dłonie na czarno. Nic nie pomogło i jedynym rozwiązaniem było obszycie tylnej kanapy na nowo.yukon pisze:aggaman skórę można doczyścić środkami np. z Lederzcentrum.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
Skaj i eko skóra to to samo. W Avensis była skóra naturalna w 100 %, a nie taka imitacja jak w Passatach i niektórych Audi, że boczki zagłówków czy foteli są z eko skóry, a środki siedziska i oparcia z naturalnej. W wersjach US to już w ogóle skaj króluje. ÂŻenada.danolek pisze: skaja poprostu albo eko.