no dostawca jest wporzadku

tylko mowie, co mi sie przytrafilo

Osobiscie tez wolabym pozostac ze sciemnianiem, zobaczymy co czas przyniesie

fabiano82,
narazie bede probowal to rozwiazac przez kolege, ktory mi to zalatwial, dziekuje za pomoc

mi osobiscie nie podobaja sie rs-y jest za duzo diod i sa za gesto zlewaja sie w calosc ,zwykle poliftowe ledy wygladaja lepiej - i to nie jest tylko moje zdanieczacha pisze:Panowie, światła zainstalowaneoptycznie bajka , niesamowita zmiana wyglądu A6, nie da się tego opisać ale naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony.
Tomas pisze:mi osobiscie nie podobaja sie rs-y jest za duzo diod i sa za gesto zlewaja sie w calosc ,zwykle poliftowe ledy wygladaja lepiej - i to nie jest tylko moje zdanieczacha pisze:Panowie, światła zainstalowaneoptycznie bajka , niesamowita zmiana wyglądu A6, nie da się tego opisać ale naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony.
oby sluzyly bez problemowo i nie mrugaly
na twoje zyczenie moze wyciągnąc i przerobic Twoje z samochodu, albo dostajesz komplet od niego i swoje oddajesz w rozliczeniu jesli oczywiscie chcesz wszystko jest do ugadaniamarcinek206 pisze: Dzięki za odpowiedź. Ale to rozumię, że dostaje całkiem nowe lampy (klosze bez wnętrza), czy przerabiane są moje stare?