Moje wyjątkowe c5 z dużym grilem...
-
- Forum Audi A6 / A7
osobiscie wole miec pod maska i wygodnie w srodku a nie tylko wygladac ..
Kolego ARTHUR który to napisał... A co ty masz niby takiego wielkiego pod maską i cóż za extra komfort w środku??? Może ja też bym chciał...
[ Dodano: 2011-06-19, 22:18 ]
[ Dodano: 2011-06-19, 22:22 ]
No za dużo ci nie pomogę. wszystko kupione z przypadku poprzez znajomych w niemczech... a zrobione z kolegą w jego warsztacie w nl... koszt... spory, nie będę go zdradzał....
Kolego ARTHUR który to napisał... A co ty masz niby takiego wielkiego pod maską i cóż za extra komfort w środku??? Może ja też bym chciał...
[ Dodano: 2011-06-19, 22:18 ]
no że to jest masakra to w pełni się zgadzam... ja bym tak na pewno swojej nie zrobiłgembas pisze:Tu kolejna masakra........... http://cgi.ebay.co.uk/200...=item43a793a198
[ Dodano: 2011-06-19, 22:22 ]
Przemcio pisze:kolego gdzie kupiłes ten cały front i ile Cie kosztował?
No za dużo ci nie pomogę. wszystko kupione z przypadku poprzez znajomych w niemczech... a zrobione z kolegą w jego warsztacie w nl... koszt... spory, nie będę go zdradzał....
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeżeli nie dostrzegasz między nimi żadnej różnicy to może dać ci namiary do okulisty???sadzik65439 pisze:wygada tak samo jak twoja
[ Dodano: 2011-06-20, 17:46 ]
Chętnie bym ci pomógł, ale już kilka osób prosilo mnie o to samo i nie udalo mi się im pomóc... Poprostu kolega który był w niemczech trafił te części z drugiej, jak nie z trzeciej ręki... Tym śladem nie potrafiłem nawet trafić kto wyprodukował te części... Cała operacja kosztowała mnie o połowę więcej niż suma jaką wymienileś.Przemcio pisze:daj mi jakiś namiar sklepu czy znajomego
-
- Forum Audi A6 / A7
Przemcio pisze:oszalałes?
No chyba trochę tak.... Wogóle dużo kasy włożyłem w te auto. Naprawialem skrzynie , zawieszenie, opony itp... Teraz czeka mnie małe malowanie bo był za niski krawężnik i zderzak porysowany, i ogólnie ma kilka odprysków...
Ale powiem ci, że miałem kilka okazji póścić te audi za ponad 30 tyś i się nie zdecydowałem. Są o nim tu różne opinie- i szanuje to. Ale na żywo naprawdę fajnie się prezentuje. Kolega z którym je zrobiłem ma c6, a sam nie ukrywa że moje milsze dla oka i sympatycznie wyjątkowe...
Wiesz... Jak popatrzyłem na zdjęcia z tamtych linków, to się przerazilem! Rozumiem skąd uprzedzenia do tego typu modernizacji. Jakbym wcześniej się napatrzył na te "długie dzioby", to nigdy bym się nie zdecydował... U mnie to wygląda całkiem inaczej. Mam drugą a6 w sedanie i chętnie bym z nią zrobił to samo, ale nie mogę trafić na taki sam bodykit. Sory więc że i Tobie nie pomogę...Przemcio pisze:dzieki ale ja raczej wolałbym normalnie, bez żadnych
obwieszek spojlerów i innych badziewi
-
- Forum Audi A6 / A7
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7