Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] [A6 C5][2000rok] problem z przewodami od klimatyzac

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
ODPOWIEDZ
denis_dj
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] [A6 C5][2000rok] problem z przewodami od klimatyzac

Post autor: denis_dj » 23 cze 2011, 12:16

Witam, kilka dni temu byłem w warsztacie aby nabić klime i wykonać pełen serwis. Auto jest po stłuczce przed zimą wymieniana była chłodnica klimy z przewodami. Otrzymałem informację, że aby nabić klimę muszę wymienić przewód od kompresora do skraplacza oraz od kompresora do przyłącza diagnostycznego hp. Pytając o nowe części zawołali mi we Wrocławiu prawie 1000zł. Nie znam się kompletnie na mechanice, mógłby mi ktoś podesłać jakiś schemat klimatyzacji z zaznaczeniem które to przewody lub jakieś namiary gdzie mogę zakupić używane sprawne. Poszukałbym na allegro ale nie wiem kompletnie które to przewody i jak wyglądają.
Pozdrawiam
denis

denis_dj
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: denis_dj » 23 cze 2011, 13:45

Auto stało w norauto na Bielanach Wrocławskich powiedzieli, że te przewody są nieszczelne a oni nie mają dostępnych takich przewodów na sklepie. Wysłali mnie do serwisu, we wrocku znalazłem sklep z częściami do audi i VW i tam mi podali takie ceny z tym, że powiedzieli, że części nie mam w Polsce i muszę czekać około tygodnia aż dojdą. Jeśli posiadasz podaj mi jakieś namiary gdzie mógłbym wysłać do zaprasowania na nowo.
Dzieki!
denis

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja