Doceniam Twoje uwagi. Wiem, że mówiłem "tylko ori" ale ori w tym miejscu nie ma w tym aucie. To skąd mam wziaść ori ? Nie wywalę 350zł na lampy tylko po to aby mieć tam te halogeny przeciwmgielne, chociaż szczerze bardzo bym chciał

Elektryka jest już podpięta, dzisiaj założyłem (jedyne 4 godziny pracy

Co do Twojego pomysłu z innego auta to już to przerabiałem. Nie ma kratek, które by podeszły pod ten zderzak z małym czy większym cięciem aby to ładnie wyglądało, albo musiałbym szukać i kupować kratki od X samochodów i próbować która najlepsza a to się nie kalkuluje.
Kupiłem od C5, są za duże i inaczej wyprofilowane. Jak już wyciąłem na wysokość i spasowałem jako tako, to wyglądało to paskudnie. Te co teraz założę w ori kratkach z wywierconymi otworami będą w miarę wyglądać (co potwierdziły opinie innych).
Będę używał tego jako halogeny przeciwmgielne. Jak skończę to zamieszczę fotki. Zawsze jak mi się nie będzie podobało albo mi się znudzi to elektrykę pod halogeny będę miał a kratki wyjmę 30 sekund, wsadzę stare bez halogenów i po sprawie. A wyłącznik do halogenów jest oryginalny, w desce obok reszty wyłączników (podświetla się oczywiście tak jak reszta) podpięty już z przekaźnikiem, w miejscu gdzie przekaźniki się znajdują, pod maską.
pozdrawiam.