Pozdrawiam
[A6C5] Zielona niuńka by -=Rafal=-
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Co do mruczenia, to jutro zrobię filmik. Do "mruczenia" to jeszcze długa droga. Na razie dzięki brakowi katów lepiej hamuje silnikiem i szybciej się zbiera.
I słychać taki lekki dźwięk z tyłu przy dodawaniu gazu. A to taka dzisiaj sesyjka mała.
Deszcz mnie prawie złapał :D
Oto efekt 5h pracy wczoraj przy lakierze i wnętrzu
Podszedł do mnie dziadek w trakcie robienia tych zdjęć jakieś 60 lat i pyta, ile taka nówka z salonu kosztuje :D Aż mi się miło zrobiło :D
Oto efekt 5h pracy wczoraj przy lakierze i wnętrzu
Podszedł do mnie dziadek w trakcie robienia tych zdjęć jakieś 60 lat i pyta, ile taka nówka z salonu kosztuje :D Aż mi się miło zrobiło :D
-
R.K.O.
- Forum Audi A6 / A7

Dosłownie jakby prosto z fabryki wyjechało - i to sie nazywa "oddać serce (silnik i karoserie) w dobre ręce" 
1.8 Turbo znam jak własną kieszeń. Obecnie Garret GT28RS, wtryski 350ccm, Remap VTG, DP, IC N. W planach Zakucie Wossnerr i GT56RS. Służę VAS`em.
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Tylko na mokro. Wiadomo, że lakier w Audi twardy jak cholera, więc nie było strachu że coś się spsuje. Było też robione innymi pastami, ale i tak efekt mnie nie zadowala w 100%
Zawsze jest jakieś "ale"
Przy halogenie widać, że rysy nadal są. A lakier ma być czysty jak łza :D Ale to tylko mechanicznie da się osiągnąć. Ostatnio się bawiłem polerką już i ładne efekty to daje. Jestem pod wrażeniem