Proba kradzieży samochodu na kolo
-
Audi A7 3.0 BMK 224KM
Znajomy znajomego miał podobny przypadek, ale jak tylko sprawcy odjechali pobiegł do najbliższego domu wezwał policje, policja zrobiła blokadę auto odzyskał. A umowa została unieważniona bo była zawarta po groźbą pozbawienia życia. Więc nie chcę mi się wierzyć że Twój kolega został z niczym.Killer71 pisze:Kolega jechał w Bielsku w nocy nowym terenowym Volvo, zajechali mu drogę, czterech z dwoma klamkami. Grzecznie zjechali na pobocze, wysiedli. Zabrali mu telefon i dowód rejestracyjny. I uwaga: podstawili umowę kupna sprzedaży i klamkę do głowy ... podpisał. I co teraz? Auto zostało "legalnie" sprzedane!!!! Chory kraj!! Wszędzie monitoring, a nikt nic nie widział
!! Gliniarze potrafią tylko pijanemu dziadkowi rower zabrać, albo mandat małolatom za picie piwa pod sklepem wlepić... Samemu trzeba zadbać o bezpieczeństwo
Rafał to był tylko śmieszny pomysł z tymi kosami tak dla rozluźnienia-=Rafal=- pisze:skype, się zajmij tym to będzie zrobione. Szczególnie będzie przydatne, jak ktoś Ci wyciągnie klamkęSię skończy tak, że nie będą nietykalne, tylko będą od razu do Ciebie z ładnym pistolecikiem podchodzić
dokładnie ale to już było 2 lata temu , jak znajde tą wycene to wrzuce :D , było tam między innymi usunięcie wgniotu 200zł ściągniecie klapy do malowania demontaż/montaż szyby ,wycieraczki spryskiwacza ,zamka ,emblematów, malowanie podkładem ,farba ,bezbarwny ,jakieś tam roboczogodziny cieniowanie 2400 z groszamiPreditio pisze:2400 tyle co połowa wartości seicento
Jasne, że zawiadomił policję, samochodu do dziś nie odnaleziono. Może wjechali nim na tira i pojechało za wschodnią granicę?johntailor pisze:Znajomy znajomego miał podobny przypadek, ale jak tylko sprawcy odjechali pobiegł do najbliższego domu wezwał policje, policja zrobiła blokadę auto odzyskał. A umowa została unieważniona bo była zawarta po groźbą pozbawienia życia. Więc nie chcę mi się wierzyć że Twój kolega został z niczym.
Moje Kochanie:)
albo zrobili w pół godziny klocki LEGOKiller71 pisze:Jasne, że zawiadomił policję, samochodu do dziś nie odnaleziono. Może wjechali nim na tira i pojechało za wschodnią granicę?johntailor pisze:Znajomy znajomego miał podobny przypadek, ale jak tylko sprawcy odjechali pobiegł do najbliższego domu wezwał policje, policja zrobiła blokadę auto odzyskał. A umowa została unieważniona bo była zawarta po groźbą pozbawienia życia. Więc nie chcę mi się wierzyć że Twój kolega został z niczym.
Audi pokazuje bmw środkowy kluczyk
Merecedes ma gwiazde
I nie każdy go kupi
Aston martin patrzy z góry
Bo wszyscy są głupi
Ford się chowa troche szkoda
ale go poznasz
bo nie każda morda pasuje do forda
Merecedes ma gwiazde
I nie każdy go kupi
Aston martin patrzy z góry
Bo wszyscy są głupi
Ford się chowa troche szkoda
ale go poznasz
bo nie każda morda pasuje do forda
mało realne żeby na takim "operacyjnym" gulfie były prawdziwe tablice...
a co z AC tego Volvo ? przecież to przypadek szczególny - zabór siłą , AC powinno działać
w takiej sytuacji dobrym zabezpieczeniem jest dodatkowy chip zbliżeniowy - coś jak key less go - wywalają kierowcę z auta , auto oddala się od czipa i gaśnie
śledzenie gps niestety jest już tylko gadżetem - każdy złodziej unieszkodliwi je zanim nawet wsiądzie do auta , koszty znikome a zagłuszaczy na allegro pełno
a co z AC tego Volvo ? przecież to przypadek szczególny - zabór siłą , AC powinno działać
w takiej sytuacji dobrym zabezpieczeniem jest dodatkowy chip zbliżeniowy - coś jak key less go - wywalają kierowcę z auta , auto oddala się od czipa i gaśnie
śledzenie gps niestety jest już tylko gadżetem - każdy złodziej unieszkodliwi je zanim nawet wsiądzie do auta , koszty znikome a zagłuszaczy na allegro pełno
nie przemycam linków 
-
mazur pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jerzy
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
To by bylo lepsze
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Walther_P99
polautomatyczny i na ostre
[ Dodano: 2011-06-23, 22:17 ]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Walther_P99
polautomatyczny i na ostre
[ Dodano: 2011-06-23, 22:17 ]
skype pisze:wyciągnąłem z auta Barette 92 (wiatróweczke)
Ostatnio zmieniony 28 cze 2011, 15:55 przez mazur pl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Armani85
Kradzież samochodu z wysadzeniem właściciela to chyba już jakaś moda...
Kilka tyg. temu w Markach pod Warszawą znajomy jedzie BM-ką serii 7 i zatrzymuje się na światłach, obok niego zatrzymuje się druga siódemka, wychodzi typ i puka mu klamką w szybę.... na co ten wyciąga swoją a oprych unosi ręke do góry na znak przywitania czy nie wiem po co. Pewnie pomyślał że swój.... tyle że znajomy jest psem
Kilka tyg. temu w Markach pod Warszawą znajomy jedzie BM-ką serii 7 i zatrzymuje się na światłach, obok niego zatrzymuje się druga siódemka, wychodzi typ i puka mu klamką w szybę.... na co ten wyciąga swoją a oprych unosi ręke do góry na znak przywitania czy nie wiem po co. Pewnie pomyślał że swój.... tyle że znajomy jest psem