. i odrazu lepiej.

koloru jeszcze nie wybralem...tez nie lubie pstrokacizny ale nie chce aby dekory byly w jednym kolorze a a oslony klamek i owiewow w innym...wszystko ma wspolgrac...robert229 pisze:Nie chcę się wtrącać ale jak tak zrobisz będzie niesamowita szopka,co za dużo to nie zdrowodetektyw78 pisze:tez sie przymierzam do zmiany dekorow...kupie czarna lub szare folie z faktura.oprocz dekorow ktore sa na zdjeciu powyzej chce jeszcze pooklejac wszystkie plastikowe czesci z ktorych zaczyna schodzic lakier. czyli plastiki przy wlacznikach z opuszczaniem szyb, dekory przy klamkach z glosnikiem, oslone dzwigni zmiany biegow (jest teraz metaliczna ale strasznie porysowana)...zobaczymy jak mi pojdziebo efekt u kolegi jest naprawde ciekawy
Mogę Ci tylko podpowiedzieć żebyś te kratki,te dekory koło klamek okleił folią czarny mat,będzie się ładnie komponować z carbonem
myslalem wlasnie o tym alujakosek pisze:Albo bliżej oryginału - szczotkowane ALU z 3M - też powinno dać ciekawy efektrobert229 pisze:Mogę Ci tylko podpowiedzieć żebyś te kratki,te dekory koło klamek okleił folią czarny mat,będzie się ładnie komponować z carbonem