100 C4 S4 2,5 TDI Fela 17" KW 10J, Gleba, CHROM
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
kornikbp, klezmer, Mongolski, Qzi, dzieki za opinie,
zawias: sprężyny KONI przod -60, tył -40, troszke kijowo wygląda bo przod siedzi bardziej, amorki bilsteina, w przyszłym tygodniu biore sie za cały układ wydechowy, wiec tak:cały przelotowy, średnica rury 60mm, stal nierdzewna polerowana niespawana, gięta na wymiar, ostatni wydech cały ze stali nierdzewnej pod wzór ORI wydechu, natomiast krótsza puszka bedzie no i pusty w środku, oczywiście całość polerowana na wysoki połysk
zawias: sprężyny KONI przod -60, tył -40, troszke kijowo wygląda bo przod siedzi bardziej, amorki bilsteina, w przyszłym tygodniu biore sie za cały układ wydechowy, wiec tak:cały przelotowy, średnica rury 60mm, stal nierdzewna polerowana niespawana, gięta na wymiar, ostatni wydech cały ze stali nierdzewnej pod wzór ORI wydechu, natomiast krótsza puszka bedzie no i pusty w środku, oczywiście całość polerowana na wysoki połysk
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
piatek, pare fotek pewnie sie znajdzie, ralf87, mnie osobiscie wydech wyniesie około 400 zł, jest to cena za sam materiał potrzebny do zrobienia całego takiego wydechu, braciak ma firme zajmujaca sie balustradami, orurowaniem do samochodów itp, tak ze sprzet jest a wiadomo z braciakiem co do roboty to sie dogadam za przysłowiowe 

- Lipton
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Kontakt:
dzięki
nie specjalnie mi się podoba chyba nie bd malował
jak trafię gdzieś kierunki po taniości to może bd próbował rezać na US bo bardzo mi się to podoba i znalazłem farbę do kierunków więc jeśli uda mi się bez połamania je rozkleić to pewnie bd coś malował
bo cena ori jest jak dla mnie zaporowa
[ Dodano: 2011-06-05, 21:32 ]
btw. rób czarny grill :P

[ Dodano: 2011-06-05, 21:32 ]
btw. rób czarny grill :P
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
kolejne mody...
kiedyś mi sie to nie podobało za chiny, lecz po ostatnich zlotach spodobał mi sie temat sticker-ów
zakupiłem na alle i dzisiaj przyszły wiec wziołem sie za działanie, mam chęć okleić jeszcze środki felg i lusterka boczne folia ładnie się rozciąga i na zaokrągleniach nie robią się żadne fałdy. tylko jak zdjąć obudowę lusterka zewnętrznego? mam takie same jak w A6 C4. a reszta wyszła tak...
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
kiedyś mi sie to nie podobało za chiny, lecz po ostatnich zlotach spodobał mi sie temat sticker-ów
zakupiłem na alle i dzisiaj przyszły wiec wziołem sie za działanie, mam chęć okleić jeszcze środki felg i lusterka boczne folia ładnie się rozciąga i na zaokrągleniach nie robią się żadne fałdy. tylko jak zdjąć obudowę lusterka zewnętrznego? mam takie same jak w A6 C4. a reszta wyszła tak...
- robak26
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1995
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Dawid2542, aby zdjąć obudowy lusterek w A6 C4 musisz odkręcić dwa wkręty od spodu lusterka, że by nie połamać wkładów.
Następnie płaskim śrubokrętem podwadzać delikatnie wkłady.
Reszta to "lajt" ,pod wkładem znajdziesz trzy wkręty.
Odkręcasz je i obudowa do góry.
Co do sticker-manii wstrzymuję się od głosu.
Pozdrawiam.
Następnie płaskim śrubokrętem podwadzać delikatnie wkłady.
Reszta to "lajt" ,pod wkładem znajdziesz trzy wkręty.
Odkręcasz je i obudowa do góry.
Co do sticker-manii wstrzymuję się od głosu.
Pozdrawiam.