banan1993 pisze:no wygląda bossssko lecz mam 1 uwage co do grila - jakoś nie wiem czemu ale nie pasuje. poza tym bestia , czekamy na dalesze mody
Wydaje mi się ,że gdyby grill nie miał chromowanej ramki ,lepiej by to wyglądało.
Przyciemnione reflektory i czarny przód.
Ogólnie nie jest źle.
Pozdro.
witam panowie, robak26, ramka chrom na grillu musi zostać, mnie taki grill sie podobuje i taki juz zostanie, czyli chrom ramka i bez znaczka, a chrom dlatego że zacząłem modzić coś czego jak narazie nikt nie podjął sie na forum, krrizz, rozporka założona wczoraj wieczorem, jakieś różnicy nie odczułem a moze dlatego że mam już slabe amorki,
Matt_04, Mongolski, mnie też bardziej podoba sie bolero i ciesze ze sie udało mi sie pozbyc tych 19", ogolnie autko zyskało na wygladzie no a ja na wygodzie, wiadomo jakie sa nasze drogi a na 17" jeździ sie niebo lepiej jak na tych 19".
i kolejne modzenie rozpoczete nie powiem łatwo nie jest ale da rade, dzieki tomkom1 za załatwienie no i przesyłke, powoli i do przodu, dziennie jedna sztuka dzisiaj zacząłem od drzwi lewy przod, oto efekt
dookoła też beda, ogolnie bedzie komplecik hehe, a wiertarka do powiekszania otworków na nity, ORI sa montowane na nitach srednicy 3 mm a ja miałem 5 mm i rozwierciłem lekko te dziurki, po założeniu bedzie temat w HOW TO
korzystajac z wczorajszego wolnego dnia od pracy postanowiłem go wykorzystać nie obijając sie nałożyłem paste na autko no i wypastowałem na błysk, wyczyściłem również komore silnika bo lakiernik zostawił lekki nieład<cwaniak> co do chromów jestem na etapie poszukiwania uszczelek do szyb tylnych karoseryjnych z bagażnika, pare fotek z prac
Poszedłem i ja za twoim przykładem i wypucowałem dziś komorę silnika
Wpada do mnie syper: o k***a ale masz czysto w silniku.... a ja: No wiem, dziś wymyłem hehehehe
szybki-ens pisze:Poszedłem i ja za twoim przykładem i wypucowałem dziś komorę silnika
Wpada do mnie syper: o k***a ale masz czysto w silniku.... a ja: No wiem, dziś wymyłem hehehehe