100 C4 S4 2,5 TDI Fela 17" KW 10J, Gleba, CHROM
-
Dawid2542
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
witam panowie,
robak26, ramka chrom na grillu musi zostać, mnie taki grill sie podobuje i taki juz zostanie, czyli chrom ramka i bez znaczka, a chrom dlatego że zacząłem modzić coś czego jak narazie nikt nie podjął sie na forum,
krrizz, rozporka założona wczoraj wieczorem, jakieś różnicy nie odczułem a moze dlatego że mam już slabe amorki,
Matt_04, Mongolski, mnie też bardziej podoba sie bolero i ciesze ze sie udało mi sie pozbyc tych 19", ogolnie autko zyskało na wygladzie no a ja na wygodzie, wiadomo jakie sa nasze drogi a na 17" jeździ sie niebo lepiej jak na tych 19".
i kolejne modzenie rozpoczete nie powiem łatwo nie jest ale da rade, dzieki tomkom1 za załatwienie no i przesyłke, powoli i do przodu, dziennie jedna sztuka dzisiaj zacząłem od drzwi lewy przod, oto efekt
![Obrazek]()
![Obrazek]()
robak26, ramka chrom na grillu musi zostać, mnie taki grill sie podobuje i taki juz zostanie, czyli chrom ramka i bez znaczka, a chrom dlatego że zacząłem modzić coś czego jak narazie nikt nie podjął sie na forum,
krrizz, rozporka założona wczoraj wieczorem, jakieś różnicy nie odczułem a moze dlatego że mam już slabe amorki,
Matt_04, Mongolski, mnie też bardziej podoba sie bolero i ciesze ze sie udało mi sie pozbyc tych 19", ogolnie autko zyskało na wygladzie no a ja na wygodzie, wiadomo jakie sa nasze drogi a na 17" jeździ sie niebo lepiej jak na tych 19".
i kolejne modzenie rozpoczete nie powiem łatwo nie jest ale da rade, dzieki tomkom1 za załatwienie no i przesyłke, powoli i do przodu, dziennie jedna sztuka dzisiaj zacząłem od drzwi lewy przod, oto efekt

-
Dawid2542
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
korzystajac z wczorajszego wolnego dnia od pracy postanowiłem go wykorzystać nie obijając sie nałożyłem paste na autko no i wypastowałem na błysk, wyczyściłem również komore silnika bo lakiernik zostawił lekki nieład<cwaniak> co do chromów jestem na etapie poszukiwania uszczelek do szyb tylnych karoseryjnych z bagażnika, pare fotek z prac
![Obrazek]()

-
gość_