A wiec patrzylem troche pod nogami kierocy owszem jest tam jakas puszka w sumie to trzy, opisze je pokolei

Najwieksza w sumie troche ciezka w ksztalcie prostokatu wychodzi z niej wiazka kabla, na niej napis jest APS albo cos takiego sprawdze dokladniej wieczorkiem ewentualnie jutro rano:)
Jedna jest to chyba tylko puszka z dioda sygnalizacyjna:) taka czerwona
Ostatnia to kabel odchodzi z 1 puszki ktora opisalem i idzie do niej zaczep podobny do klabla od modemu internetowego:)
Wydaje mi sie ze mam montowany fabrycznie centralny bo mam pilot w oryginalnym kluczu od audi

Co do wiazek to sprawdzalem miernikiem i dochodzi + i - do przelacznika z prawej i lewej strony
Sprawdzalem tez co wchodzi ale tu nie jestem pewien czy dobrze sprawdzalem ale wydaje sie ze z lewej strony wtyczki zawsze - a srodek z prawa strona zamienia sie raz - raz + znalazlem takze bezpieczniki ktore sa montowane w prawym podszybiu od strony silnika jest tam tylko jakis przekaznik 273 chyba ale nie jestem pewien i 4 bezpieczniki tylko jakies inne jakby aluminiowa obudowa w sumie 3 x grubsze od zwyklych jeden dotyczy wlasnie szyby od kierowcy bo po wyciagnieciu go nie dzialal wcale przelacznik nawet sie nie swiecil

myslalem ze reszta tez dotyczy wlasnie szyb ale nie widac czy bezpiecznikisa dobre wiec przewatowalem je tak jakby odrazu wpielem + na wyjscie jednak nic to nie dalo:)
Buczek mozemy sprobowac twoim sposobem bez schematu:) ja jak bede mial odkryta pokrywe pod nogami kierowcy to spisze nr i wtedy sie ogarnie
DZIEKI ZA ODZEW CHLOPAKI!!!!