Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5 2.5 Tdi] diesel wysokiego ryzyka 2.5tdi v6

Silniki wysokoprężne
Dorianek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Dorianek » 18 maja 2011, 21:23

Rysiek91, Kupiłes jakiąś wyłechtaną A6 i mowisz ze to syf, a teraz pewnie kupiłes jakiegos szympansa i prawie szczytujesz na jego widok.

powodzenia :)

gacuś
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: gacuś » 19 maja 2011, 10:01

Rysiek91 pisze:nie patrzylem na date... jest w odswezonym teraz temacie o spalaniu. Ty tez mnie wkur... dlatego nie kontynuje tego tematu z Toba. Bo taka prawda ze merc jest lepszy od audi i tak bylo jest i bedzie. I mowie ogolnie a nie tylko o swoim.
Panowie dajmy już spokój widac,że gość nie znosi krytyki i zaczyna robic tu szambo rodem z cafe motoallegro tak że nasze udowadnianie wyższości swiąt bozego narodzenia nad świętami wielkiej nocy jest bezcelowe <figielek>

Awatar użytkownika
elviernes
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: elviernes » 19 maja 2011, 10:12

gacuś pisze:Panowie dajmy już spokój widac,że gość nie znosi krytyki
dokładnie jak kolega pisze.Ja też śmigałem mercem,ale po przesiadce na Audi lepiej mi się jeździ.Merc ma swoje zalety jak i nasze auta.Jednak niektórzy lubią trollować na forach i "molestować"swoimi racjami.

Rysiek91
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Rysiek91 » 19 maja 2011, 22:33

No tak sobie mysle. Za 2-3 miesiace napiszcie co po wymienialiscie i za ile w swoich zajebi*tych audiowkach. Przypomne sie.
piotrek1204 pisze:
Rysiek91 pisze:Nie mam zadnego swistu spod uszczelek

rozumiem ze w twoim audi były świsty przy takich prędkościach , wiec już wiem czemu chwalisz merca bo audi to był "sztrucel" tzn. pewnie "bezwypadkowy i oryginalny przebieg"= okazyjna cena <lol>

-piszesz i się gubisz <okok>

-wydaje mi się ze nie masz żadnego doświadczenia, obeznania w dziedzinie motoryzacji i na dodatek tatuś kupił auto, wnioskuje z twoich wypowiedzi ze wiek twój jest zdecydowanie za młody żebyś się czegoś w życiu dorobił ,to widać że wszystkiego jeszcze się uczysz

-ja na tym kończę szkoda ścierać klawiatury <okok>

Wiesz... Gdybys mial chodz połowe wiedzy o motoryzacji co ja mam, chodz połowe samochodów co ja mialem to moglibysmy podyskutowac. Ty pewnie lecisz z byle gównem do mechanika ale najpierw 100 razy zapytasz sie na forum jak wymienic olej czy swiece. Co do dorabiania sie to za przeproszeniem gowno Cie to obchodzi. Gdyby mi mial tatus kupic mi samochod to bym jezdzil nowa cayena czy q7. Jednak wole sam dojsc do tego poziomu. Ty do tego nigdy nie dojdziesz po pół dnia przepier.... siedzac na forum. A do innych to nie jest tak ze nie znosze krytyki - poprostu wejde czasami i nabijam sie z Was co Wy tu wypisujecie. A mercedes i tak jest lepszy pod kazdym wzgledem.

Reyes
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Reyes » 20 maja 2011, 00:31

Chłopie, masz 20 lat i mówisz nam, ze miałeś więcej aut od doświadczonych kierowców? Miałeś gównianą Audi i superr merca rdzawke. Cayene możesz pojeździć ale co najwyżej w forzie.

ÂŻałosne^^

Proszę moderatora o zamknięcie tematu!

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Wojtek
Rocznik: 2014
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 CDUD 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Voytec » 20 maja 2011, 00:35

Tak sobie czytam i czytam..hheh fajna polemika :>
Wtrącę swoje 5gr mimo że odbiega od tematu ta rozmowa <mysli>

Jeździłem i Mercami od 123 do ostaniego W210 E320 kilka lat temu ,którego bardzo mile wspominam, Audi pierwsze to 80 później B4 kilka BMW- pierwsza w 93 E36 (w tej chwili w posiadaniu akurat E61) i mogę coś powiedzieć na temat tych aut i marek :)

Merc - zacne auta,silniki i jakość materiałów b.dobra uważam,zabezpieczenie antykorozyjne tragiczne bodajże do 2002 roku.Mamy w firmie często auta W211 z korporacji taksówkowej z przebiegami po 600kkm i to chodzi (polecam 220cdi..konie nie do zajechania :) Desing może nie za piękny i traci monotonią ale taki jest własnie Merc..klasycznie.
Od rozwodu z Chryslerem zaczęło się coś lepiej dziać w tej firmie...zresztą zobaczcie na nowego CLS-a jak dla mnie bomba :)
Mam szacunek dla tej marki i jak narazie go nie zmienię.
Audi - przyzam szczerze nie miałem ich za wiele..ostania C5 2.5V6 bardzo dobre wyposażenie,urzekło mnie w zimie Quatrro ale to pewnie przez to że nie jeździłem zimą wczesniej niczym innym z napędem na cztery łapy :|
Ogólnie materiały użyte do produkcji tych aut uważam za bardzo dobre ,prawdziwa niemiecka jakość jak nóż u mojej babci w kuchni z czasów wojny z napisem SOLINGEN :>
Z silnikami dużo gorzej ,nie dopracowane V6 tdi których nie zobaczysz np.w BMW.Owszem dynamika jest i rozwiązania w LeMAns tez się sprawdzają ale jak będzie dalej to sami zobaczymy :]
BMW - pierwsze E36 dawno temu później 525td mniej udana jednostka aczkolwiek b.dynamiczna jak na tamte czasy pozniej 525tds itez dobrze jezdziło i 525i Vanos :]
W tej chwili jestem w posiadaniu drugiego E60 (teraz E61 turing) ze względów praktycznych.Jestem pod wrażeniem właściwości jezdnych,zawieszenia i silnika 3.0 biturbo :)Wykończenie dość skąpe jak na te czasy ale można się przyzwyczić :)
Co będzie dalej to się okaże :)
Wymieniłem tu 3 marki jak by nie spojrzeć pionierów motoryzacji i jak to się kiedyś mówiło samochody dzielimy na Audi ,BMW,Mercedesy i resztę aut <lol>

Są to moje tylko odczucia i doświadczenia i każdy z nas ma inne własne i trzeba to uszanować ;)

Zablokowany

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja