powodzenia

Panowie dajmy już spokój widac,że gość nie znosi krytyki i zaczyna robic tu szambo rodem z cafe motoallegro tak że nasze udowadnianie wyższości swiąt bozego narodzenia nad świętami wielkiej nocy jest bezceloweRysiek91 pisze:nie patrzylem na date... jest w odswezonym teraz temacie o spalaniu. Ty tez mnie wkur... dlatego nie kontynuje tego tematu z Toba. Bo taka prawda ze merc jest lepszy od audi i tak bylo jest i bedzie. I mowie ogolnie a nie tylko o swoim.
piotrek1204 pisze:Rysiek91 pisze:Nie mam zadnego swistu spod uszczelek
rozumiem ze w twoim audi były świsty przy takich prędkościach , wiec już wiem czemu chwalisz merca bo audi to był "sztrucel" tzn. pewnie "bezwypadkowy i oryginalny przebieg"= okazyjna cena![]()
-piszesz i się gubisz![]()
-wydaje mi się ze nie masz żadnego doświadczenia, obeznania w dziedzinie motoryzacji i na dodatek tatuś kupił auto, wnioskuje z twoich wypowiedzi ze wiek twój jest zdecydowanie za młody żebyś się czegoś w życiu dorobił ,to widać że wszystkiego jeszcze się uczysz
-ja na tym kończę szkoda ścierać klawiatury
Wiesz... Gdybys mial chodz połowe wiedzy o motoryzacji co ja mam, chodz połowe samochodów co ja mialem to moglibysmy podyskutowac. Ty pewnie lecisz z byle gównem do mechanika ale najpierw 100 razy zapytasz sie na forum jak wymienic olej czy swiece. Co do dorabiania sie to za przeproszeniem gowno Cie to obchodzi. Gdyby mi mial tatus kupic mi samochod to bym jezdzil nowa cayena czy q7. Jednak wole sam dojsc do tego poziomu. Ty do tego nigdy nie dojdziesz po pół dnia przepier.... siedzac na forum. A do innych to nie jest tak ze nie znosze krytyki - poprostu wejde czasami i nabijam sie z Was co Wy tu wypisujecie. A mercedes i tak jest lepszy pod kazdym wzgledem.