Rysiek91, bardzo przepraszam nie mam czasu, ani nie ma mnie w konstancinie nawet na chwilowe logi stat. Nd Bs'y, doslownie... nie wspomne o zajrzeniu pod dekle.
Moja rada... jezeli nie masz problemow ze skrzynia, odpalaniem, spala ~ 10-11. Slychac klekot, a nie cichej trumny, lub dudniącej jezdzij. Wez pod uwage, ze kupisz next auto i nie ma bata zebys nie doinwestowal okolo 3-4 tys... nadeszly czasy jazdy swoim samochodem co masz pewnosc co robiles i jaki jest.
duskydog co do aktywnego zawieszenia i panujacych warunkow atmosferycznych [temp.] jest to zawieszenie nie zalezne, czyli zjazd z nierownosci potrafi ulozyc kola jak rozkraczoną żabe. Samopozimujace zawiesz. moze upuscic w pewnym miechu powietrza, zazwyczaj jest to tyl [nie zawsze] Odpalajac auto czekasz, az dodmucha [ na nierownosci, nawet na plaskim] dopiero jedziesz na poziomie II. Wowczas nie zapisuja Ci sie bledy i nie skacze Ci po poziomach... oczywiscie nie wciskajac dla zabawy dora dol, co kilkla sekund.
Nie jest to zabawką
Najwazniejsze, jak wspomnialem jest to niezalezne zawieszenie nie mozna szybko zjezdzac z wysokich krawężników na skreconych kolach, takze na prostym [przeguby + quattro] np. szybkie nawracanie na bucie, unika sie takich rzeczy. Na temat zawieszenia w allroudzie mozna napisac ksiazkke, polecam wiedze kolegi Stamleja z AKP -
[ALLROAD] ZAWIESZENIE - Diagnostyka-LOGI, opis, naprawy, FAQ
Cze.