[Audi Allroad C5]
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Kri$, jak będę przypadkiem we wrocku (latem mi się zdarza), to z pewnością będę się odzywał, żeby u Was jakiegoś spota zorganizować.
Pewnie wcześniej będzie zlot w maju, a ja już od dawna zaklepałem sobie specjalnie ten termin, więc jeśli się nic nie wydarzy, to na pewno się pojawię
cameleon741, Ty nie miałeś przechwycić allroada zamiast Eddiego?
Pewnie wcześniej będzie zlot w maju, a ja już od dawna zaklepałem sobie specjalnie ten termin, więc jeśli się nic nie wydarzy, to na pewno się pojawię

cameleon741, Ty nie miałeś przechwycić allroada zamiast Eddiego?
Ja jak na razie dopiero zaczynam poznawać ludzi z wrocławskich spotów Audi Klub Polskasurowy pisze:Kri$, jak będę przypadkiem we wrocku (latem mi się zdarza), to z pewnością będę się odzywał, żeby u Was jakiegoś spota zorganizować.

Chyba mnie namówiłeś... znając moje szczęście, to zlot odbędzie się na drugim końcu kraju. Ale już powoli do świnki skarbonki odkładam $$$ na zlot :Dsurowy pisze:Pewnie wcześniej będzie zlot w maju
ps. w maju chyba jeszcze Kronach będzie?
Góry Sowie?
Haha
Sudety to moje ulubione góry w Polsce
W Bieszczady za daleko, Tatry i Beskid niby fajne, ale za dużo tam ludzi
a w Karkonoszach/Sudetach w miarę spokój.
No i nie trzeba się pałować Zakopianką
Ja jestem ZA.
Wiem surowy, że masz daleko w Góry Sowie, ale akurat w Tatry masz równie daleko
Ja bym był za górami i to ośnieżonymi... w końcu to mini-Allroad-zlot, więc najlepiej znaleźć miejsce, gdzie można dojechać tylko na levelu 3 a najlepiej na 4 :D

No i nie trzeba się pałować Zakopianką

Ja jestem ZA.
Wiem surowy, że masz daleko w Góry Sowie, ale akurat w Tatry masz równie daleko

Ja bym był za górami i to ośnieżonymi... w końcu to mini-Allroad-zlot, więc najlepiej znaleźć miejsce, gdzie można dojechać tylko na levelu 3 a najlepiej na 4 :D
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
akurat w lutym nie będę w warszawie, tylko na Lubelszczyźnie, więc w góry sowie będzie z 500km, a w tatry byłoby ze 300, ale to jeszcze nie powód, żeby podejmować decyzję 
Widzę, że mogę być jedynym, który by miał daleko, chociaż.. pewnie Dankan by się pisał, a on miałby jeszcze dalej.
Fajnie by było ogarnąć jakieś po prostu ciekawe miejsce, żeby można było zrobić użytek z <quattro>
.

Widzę, że mogę być jedynym, który by miał daleko, chociaż.. pewnie Dankan by się pisał, a on miałby jeszcze dalej.
Fajnie by było ogarnąć jakieś po prostu ciekawe miejsce, żeby można było zrobić użytek z <quattro>

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
surowy wielkie dzieki za zaproszenie, ale niestety jestem troche na minusie z pewnymi sprawami, nawet nie mialem czasu po obiecaniu dwóm klubowiczom na przeswietlenie porzadne ich 2,5 klekotów :roll: . Chyba najbardziej mi wstyd za to, ze zaoferowalem pomoc i nie mam czasu [ i to w Wawa], sprawy mi sie pokrzyzowaly :-? ciezka historia....
BTW: przeczytalem sobie topick od dechy do dechy... [szkoda szyby] ja mam podwojne :mrgreen: , a zabawny kolega o zmiennych fazach w glowie w motorze 2,5 bardzo zabawne
Widzialem ost. Tw kolege 4,2 Pb kombi silver [jesli to on, ten co nas myli czesto] w Konstancinie, niezlego smoka ze sluchu ma, chyba jakies konkretne doloty
bylem golfem chcialem go dojsc, ale jak to nie on to bym wyszedl na barana. W golfie troche nad nim popracowalem wynik 365Nm, lecz utknąlem na mapach startowych w BKC i tak jest to z natury udręką po rozgrzaniu (rozrusznik staje w pień) a odpinac 2x w ciagu dnia czujnik temperatury mi sie znudzilo.
A allroad rodzynek na serii pomimo boxu MTM z fabryki hula b. lagodnie wrecz epicko po miescie i okolicach, trasa na wypalenie nagaru na łopatach VNT. Spalanie 8,5 - 9,3. Aha w planach wyciecie kat 3x w MR motors u Pawla.
Zycze udanego zlotu
ps. pamietać dwie zasady...
1. Ci z reduktorami do 5km/h na prostych kolach i to tez nie na śnieg...
2. Quatromaniacy kręcimy bączki na wyprostowanych kolach, bo pompa wspomagania zamieni sie w czajnik
BTW: przeczytalem sobie topick od dechy do dechy... [szkoda szyby] ja mam podwojne :mrgreen: , a zabawny kolega o zmiennych fazach w glowie w motorze 2,5 bardzo zabawne

Widzialem ost. Tw kolege 4,2 Pb kombi silver [jesli to on, ten co nas myli czesto] w Konstancinie, niezlego smoka ze sluchu ma, chyba jakies konkretne doloty

A allroad rodzynek na serii pomimo boxu MTM z fabryki hula b. lagodnie wrecz epicko po miescie i okolicach, trasa na wypalenie nagaru na łopatach VNT. Spalanie 8,5 - 9,3. Aha w planach wyciecie kat 3x w MR motors u Pawla.
Zycze udanego zlotu

ps. pamietać dwie zasady...
1. Ci z reduktorami do 5km/h na prostych kolach i to tez nie na śnieg...
2. Quatromaniacy kręcimy bączki na wyprostowanych kolach, bo pompa wspomagania zamieni sie w czajnik

TDI