[ A6 C5] Problem z klimatyzacją
[ A6 C5] Problem z klimatyzacją
Witam mam problem z klimą.Ustawiając klimatyzację np na 18 stopni zimnym dmucha mi od strony pasażera zaś kierowca się gotuję.I czy w trybię AUTO nastawiająćc na 18 stopni powinno dmuchać ciepłym ciepłym.Panowie proszę o rady
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
podepne sie pod temat . u mnie dzieje sie podobnie tylko odwrotnie stronami .
na LO ustawienia to działa ( chłodzi dobrze ) . rok szukam rozwiązania i nic . słyszaałem ze to silniczek regulujący strumien powietrza na nagrzewnice .
Tydzien temu byłem u mechanika od klimy i powiedział ze moze poszukac ale to około 800 zł bedzie kosztowało . a mi troche kasy szkoda , bo moze okazac sie ze to jakis zawór lub czujnik do wymiany . Wiec czekam i szukam tu na rozwiązanie twojego problemu .
na LO ustawienia to działa ( chłodzi dobrze ) . rok szukam rozwiązania i nic . słyszaałem ze to silniczek regulujący strumien powietrza na nagrzewnice .
Tydzien temu byłem u mechanika od klimy i powiedział ze moze poszukac ale to około 800 zł bedzie kosztowało . a mi troche kasy szkoda , bo moze okazac sie ze to jakis zawór lub czujnik do wymiany . Wiec czekam i szukam tu na rozwiązanie twojego problemu .