Zlot majowy 30.04 - 3.05
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Rozmawiałem z Panią z Hermanowa w sprawie wyposażenia pokoi.
Na stanie w każdym pokoju jest TV, radio i oczywiście łazienka z prysznicem.
Niestety nie ma ani lodówki ani czajnika. Pani powiedziała że ze względów bezpieczeństwa nie są za tym żeby czajniki były w pokojach ale jak już weźniemy to mamy bardzo uważać.
W razie czego przez 24h dostępny jest wrzątek w kawiarni na miejscu i mogą wlać go do termosów żeby zabrać do pokoju.
Z dodatkowych rzeczy to powiedziała że można zabrać duże ręczniki bo na wyposażeniu są tylko małe i strój kapielowy na basen
To chyba podstawowe i niezbędne dla nas informacje - reszta na miejscu.
W sobotę po południu będzie juz Pan z wypożyczalni kajaków
Teraz tylko się spakować i odpicować brykę na wyjazd
Do zobaczyska
Na stanie w każdym pokoju jest TV, radio i oczywiście łazienka z prysznicem.
Niestety nie ma ani lodówki ani czajnika. Pani powiedziała że ze względów bezpieczeństwa nie są za tym żeby czajniki były w pokojach ale jak już weźniemy to mamy bardzo uważać.
W razie czego przez 24h dostępny jest wrzątek w kawiarni na miejscu i mogą wlać go do termosów żeby zabrać do pokoju.
Z dodatkowych rzeczy to powiedziała że można zabrać duże ręczniki bo na wyposażeniu są tylko małe i strój kapielowy na basen
To chyba podstawowe i niezbędne dla nas informacje - reszta na miejscu.
W sobotę po południu będzie juz Pan z wypożyczalni kajaków
Teraz tylko się spakować i odpicować brykę na wyjazd
Do zobaczyska
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Moje auto: 100 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jak nie wiele trzeba, żeby się czegoś dowiedziećma_pok pisze:Rozmawiałem z Panią z Hermanowa w sprawie wyposażenia pokoi.
Dostałem maila od dyrektora ośrodka:
"przesyłamy atrakcję (bezpłatne dla gości hotelu)
- rowery (możliwość przygotowania 15 rowerów) dostępne cały weekend majowy
- basen 29.04 - do godz.18:00, 30.04 - do 15:00, 01.05 - 8:00-12:00, 18:00-22:00, 02.05 - cały dzień, 03.05 - 8:00- 12:00
- sauna jw.
- turniej strzelniczy (łuki i wiatrówki) do ustalenia
- kino do ustalenia z gośćmi
- ognisko jw.
- wędkowanie (możliwość wypożyczenia wędek) cały weekend majowy
- animator zajęć dla dzieci (2 maj)
- bryczka 02.05 (oczywiście tak jak ustalaliśmy będzie to bezpłatne)"
-
- Forum Audi A6 / A7
Maciej, ja przedstawiłem tylko treść maila. Opcji podejrzewam, że będzie jeszcze więcej (kajaki, konie, bankiet w cenie kolacji, itd). Także wydaje mi się, że jest to bdb oferta za przyzwoitą kasę!
Gdyby temat był rozpropagowany tak jak Oficjalne Urodziny klubu A6 i A8, to podejrzewam, że mielibyśmy dużo większą frekwencję (chociaż? tam jadą głównie funkcyjni i nowi...), a co za tym idzie, jeszcze więcej opcji w cenie lub jeszcze taniej, ale nie ma co gdybać - zobaczymy jak będzie!
Gdyby temat był rozpropagowany tak jak Oficjalne Urodziny klubu A6 i A8, to podejrzewam, że mielibyśmy dużo większą frekwencję (chociaż? tam jadą głównie funkcyjni i nowi...), a co za tym idzie, jeszcze więcej opcji w cenie lub jeszcze taniej, ale nie ma co gdybać - zobaczymy jak będzie!
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
hehe nie zaczynajmy ponownie dyskusji na ten tematAron pisze:Gdyby temat był rozpropagowany tak jak Oficjalne Urodziny klubu A6 i A8, to podejrzewam, że mielibyśmy dużo większą frekwencję (chociaż? tam jadą głównie funkcyjni i nowi...), a co za tym idzie, jeszcze więcej opcji w cenie lub jeszcze taniej, ale nie ma co gdybać - zobaczymy jak będzie!
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: S-tronic
O kurczę! Jest tyle atrakcji na miejscu (i super że to wszystko w cenie ), że właściwie to nie widzę sensu objeżdżania okolic... -to tylko moje osobiste zdanie.
Każdy może mieć inne potrzeby, ale ja najchętniej bym się wyciszył, zrelaksował, zjadł coś z grilla i powypoczywał + ost. jestem zdesperowany żeby ruszyć w trasę bo od jakiegoś czasu tylko zajmuję się sprawami na miejscu, więc te ok.250km mnie zaspokoi
Jako że ÂŁałdiczką nie jeżdżę codziennie to jutro dopiero zakładam letnie opony Niestety wygodniej i oszczędniej się jeździ na zimowych
[ Dodano: 2011-04-29, 14:57 ]
Więc dotychczasowe ustalenia:
- Arona żonka upiecze nam pyszne ciasto
- ma_pok załatwia grilla
- ja załatwiam "wyposażenie" grilla + UWAGA!! super perfumy z firmowej oferty -żeby Was zahipnotyzować
Każdy może mieć inne potrzeby, ale ja najchętniej bym się wyciszył, zrelaksował, zjadł coś z grilla i powypoczywał + ost. jestem zdesperowany żeby ruszyć w trasę bo od jakiegoś czasu tylko zajmuję się sprawami na miejscu, więc te ok.250km mnie zaspokoi
Jako że ÂŁałdiczką nie jeżdżę codziennie to jutro dopiero zakładam letnie opony Niestety wygodniej i oszczędniej się jeździ na zimowych
[ Dodano: 2011-04-29, 14:57 ]
Więc dotychczasowe ustalenia:
- Arona żonka upiecze nam pyszne ciasto
- ma_pok załatwia grilla
- ja załatwiam "wyposażenie" grilla + UWAGA!! super perfumy z firmowej oferty -żeby Was zahipnotyzować
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja dzisiaj dopiero do kompa usiadłem. Rano Kaufland, później remont (4 razy dziś byłem w sklepach budowlanych po coś, czego akurat zabrakło ) - najważniejsze, że postępy widać z dnia na dzień! (choć wir w portfelu również). Nawet zatanczyłem se fure pod korek po powrocie z Lęborka, a jednak jeżdżąc parę razy po tych sklepach 120km już się na tłukło, więc jutro trzeba dolać znów pod korek.
Torta moja żona nie robi, bo była na to inna chętną (żona boba), a właściwie to jej szwagier czy ktoś, kto jest bodajże cukiernikiem (?) więc może będzie lepszy. Chciała - to niech robi - degustatorzy ocenią
Monir, pamiętaj też o jakiejś wodzie po goleniu
Torta moja żona nie robi, bo była na to inna chętną (żona boba), a właściwie to jej szwagier czy ktoś, kto jest bodajże cukiernikiem (?) więc może będzie lepszy. Chciała - to niech robi - degustatorzy ocenią
Monir, pamiętaj też o jakiejś wodzie po goleniu
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: S-tronic
Czyli mamy nie tylko wspólne tematy motoryzacyjneAron pisze:remont (4 razy dziś byłem w sklepach budowlanych po coś, czego akurat zabrakło ) - najważniejsze, że postępy widać z dnia na dzień! (choć wir w portfelu również).
Będą wody toaletowe (zapachy dla panów)... typowego po goleniu (przelewasz na dłoń i chlast na twarz) nie mam, bo te są w sprayu. Choć to zadanie też b.dobrze spełniają i lekko popiecze Spoko Aron, popróbujesz pierwszego dnia, przekonasz się drugiego (bo są długotrwałe), a trzeciego stwierdzisz że musisz je miećAron pisze:Monir, pamiętaj też o jakiejś wodzie po goleniu