A6 [C5] 1.8T od wujka
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
No problemorafalekA6 pisze:To jak zdejmiesz napisz mi wiadomośc na PW wporzadku??
Fotek, nie mam a nie chce mi sie pstrykac... a wogole to i tak nie potrafie wstawiac fotek inaczej niz przez zalacznikhoopek pisze:Może jakieś fotki dawcy, bo ogłoszenie już nieaktualne?
Ogolnie to pojezdze nia chwile, pozniej we wakcje przyjade do PL i wtedy graty sie przelozy... no i mozliwe, ze wtedy jakas fotke lub dwie wrzuce
[ Dodano: 2011-04-18, 16:56 ]
No wiec tak, podziele sie z Wami moim problemem gdyz interesuje mnie zdanie innych "wariatow"
Jak wiadomo posiadam A6 1.8 T z 2000 roku, jako ze wyposazenie jest dosc ubogie jak na A6 nie dawalo mi to spokoju wiec trzeba bylo cos z tym zrobic, i tak zakupilem A6 2.8 QUATRO z 1998 roku (anglik gdyz jestem w anglii ) z naprawde dobrym wyposazeniem (miedzy innymi s-linowy srodek, navi, ksenon). Wymienione frykasy mialy byc podmienione i angielska A6 wraca do anglii lub na sprzedaz w Polsce.
I teraz zaczynaja sie komplikacje, bo niedawno pomyslalem, ze dam ojcu ta angielska... niech sobie przerobi i jezdzi no ale jako taksowka 2.8 nie bardzo pasuje, wiec drugi pomysl, ze oddam mu polska 1.8 (zawsze to tansza eksploatacja) a sobie zostawie 2.8 Q i jej tluste wyposazenie. Problem polega na tym, ze wtedy rocznikowo trace 2 lata.
Tak czy owak to juz stare auta, wiec te 2 lata to chyba niewielkie znaczenie.
Teraz pytanie do Was co wybrac:
-zostawic sobie 1.8 T 2000r tylko wrzucic wszystkie graty, goly anglik dla ojca
-zostawic sobie 2.8 Q 1998r z oryginalnymi gratami (przekladka i rejestracja oczywiscie na koszt ojca)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
w Anglii jesteś, to już jeździj anglikiem, po co robić te komplikacje wszystkie? Najpierw przekładanie wyposażenia, później jeszcze przekładka. Namotasz strasznie, później mogą wyjść jakieś problemy, jak gdzieś ktoś mały błąd popełni.
Po za tym. Rocznikiem nie jeździsz, więc jeśli to 2.8 jest w dobrym stanie, to nad czym tu się zastanawiać? Lepszy samochód, z lepszym silnikiem
Po za tym. Rocznikiem nie jeździsz, więc jeśli to 2.8 jest w dobrym stanie, to nad czym tu się zastanawiać? Lepszy samochód, z lepszym silnikiem
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7