hej,
U mnie wygladalo to tak, wszedlem na allegro wpisalem panel klimatyzacji audi a6... i pierwszy lepszy ktory mial przyciski do z grzaniem foteli kupilem.
Przyszedl poczta, poszedlem do auta szarpnolem ten stary wyszedl, odpiolem 5 wtyczek wpialem ten nowy i pojechalem do aso zeby sciagneli CP i koniec mojej historii z montowaniem panelu
dla tego pisalem ze spoko sprawa z wymina i ze super i ze banalne
Inna sprawa ze absolutnie nie dam sobie reki uciac ale jesli chodzi nagrzewnice i grzanie foteli itd to ciezko mi sie zgodzic z takim pomyslem ze to tego wina, grzanie foteli to 2 kabelki plus i minus , ktore robia zwarcie poprzez drut oporowy ktory znajduje sie na macie pod tapicerka fotela... a co by miala wspolnego z tym nagrzewnica ?
ps. poszukalem po necie i nie widze nic co by mialo powiazanie grzania foteli z nagrzewnica

Znalazlem kilka opisow jak ludzie montuja sobie podgrzewane fotele w audikach, ze kupuja fotel z grzaniem panel z grzaniem i ciagna kabelki... hmm trzeba by zapytac jeszcze jakiegos innego eksperta.
(kobra7) mysle ze zna odpowiedz doskonale
http://www.hobotserwis.pl/ tylko czy pomoze bezinteresownie przez telefon i podpowie co jest faktycznie nie tak..
ps. to nie reklama to pomoc
PS2. Czy sa osoby ktore wymienialy ten panel i nie mialy problemu z niczym tak jak ja? czy jestem jakims cufiarzem wyjatkowym ?