Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5 1.9tdi 110KM ] Montaż klimatyzacji

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
megatomikk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5 1.9tdi 110KM ] Montaż klimatyzacji

Post autor: megatomikk » 17 lip 2010, 09:56

Witam :-D

Nie znalazłem tematu więc zapodaję pytanie ..

Jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej białogłowej A6 lecz problem który nie przeszkadzał mi wcześniej tego lata okazał się nie banalny a wręcz uciążliwy. Chodzi o to że poprzedni właściciel Belg..pewnie sercowiec lub chorowity człowiek zażyczył sobie auto bez klimy - jest białe i ma szyber ale latem zwłaszcza w tym roku jazda nim to koszmar. 99% a6 c5 ma klimatyzację a ten nie :cry: i tu jest prośba bo autko jest nie do zajechania cyka jak zegarek ale w upał brak komfortu. Jeśli ktoś robił to..lub wie i ma pojęcie co jest potrzebne..części i koszt mniej wiecej założenia tego proszę o podpowiedź co gdzie jak.. uwierzcie jazda bez klimy jest męcząca.

Dzięki za pomoc
Pozdro megatomikk :)

Awatar użytkownika
Splawik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Splawik » 19 lip 2010, 20:25

megatomikk, Zerknij tu: http://www.tech-mot.com.pl/cennik.html . 2 strefowe klimy poza sezonem około 3700zł. Dają tam chyba rok gwarancji. Zadzwoń się popytaj.

Awatar użytkownika
megatomikk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: megatomikk » 23 lip 2010, 08:27

no tak,, spodziewałem się tego. Chyba taniej wyjdzie skoczyć do UK i przyprowadzić całą garbatą..będą jeszcze części na zapas i handel :-D ok ale jak by ktoś coś więcej wiedział i mądrego podpowiedział dzięki z góry i pozdro <ok>
Pozdro megatomikk :)

Awatar użytkownika
milkes
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: milkes » 02 kwie 2011, 14:22

Witaj kolego ja mam ten sam klopot bo kupilem pare lat temu zupelnie swiadomie wersje bez klimy z szyber-to sie nazywa milosc co? Jako ze obecnie przebywam na wyspach bylem pewny ze ten klopot mnie nie bedzie dotyczyl, jednak lato sie zmienia jest czasem upalnie, wyjazdy do pl w okresie letnim z malymi dziecmi oznacza katastrofe a mam granatowy kolor. Jako ze moja a6 sprawuje sie dobrze myslalem nad doposazeniem jej w klime ale malo kto sie chce tego podjac za mniejsze pieniadze. Koszt podobny do przekladki kierownicy<lol>. Sa dwie opcje masz to co masz albo do zyda i szukac innej z klima mimo ze obecna zadbana. Zal mi moja sprzedawac bo sporo w nia wlozylem ale za bledy sie placi niestety. Pozdr i napisz czy rozwiazales w jakis sposob ten klopot?
good enough to worry Merc and Beemer

pawelp1806
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pawelp1806 » 15 kwie 2011, 18:43

Kolego ale jak kupisz anglika to i tak nie założysz z niego klimy, bo nie będziesz miał nagrzewnicy i węży europejskich, więc raczej to bez sensu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja