oto moje 2.7 BITURO :)
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Jestem ciekaw jakie masz wyposażenie w amerykańskiej wersji
jakiś wykrywacz tornada, albo schowek na broń
? 

CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
the rock- kolega labis odpowiedzial na twoje pytanie, jezdzilem jakis czas na kolach 245/35/18 i jedyny plus tego to ze ladnie wyglada, a minusow jest sporo po okresie letnim zawieszenie do wymiany przod!!! drogi sie nie trzyma tak jak powinno i ogolnie nie zbyt pewnie sie czulem w tym aucie na zakretach nie wspomne o tym ze wypadaloby miec na zapasie takie samo kolo wiec kolejny wydatek szczerze to wole orginalne felgi w biturbo nie sa zle i opnki tez orginalne przynajmniej mozna poszalec
[ Dodano: 2011-04-07, 03:13 ]
a jesli chodzi o wyposazenie to takie samo jak w europie w bogatej wersji niestety schowka na bron nie ma chodz czasem by sie przydal jak patrze na debili amerykanskich jak jezdza to niuc tylko do nich strzelac
[ Dodano: 2011-04-07, 03:17 ]
Jak widzę na allegro V8 z gazem to zastanawiam się czemu nie jest w kategorii "Uszkodzone".
moje zdanie jest takie:STAC CIE NA 4.2 TO I STAC CIE NA BENZYNE GRZECHEM JEST ZAGAZOWANIE TAKIEGO AUTA GDZIES JUZ TO PISALEM ALE NAPISZE JESZCZE RAZ
CZY 4.2 CZY BITURBO ZAGAZOWANE TO JAK BABA BEZ JEDNEGO CYCKA POZDRAWIAM....
:):):):)):):
[ Dodano: 2011-04-07, 03:13 ]
a jesli chodzi o wyposazenie to takie samo jak w europie w bogatej wersji niestety schowka na bron nie ma chodz czasem by sie przydal jak patrze na debili amerykanskich jak jezdza to niuc tylko do nich strzelac
[ Dodano: 2011-04-07, 03:17 ]
Jak widzę na allegro V8 z gazem to zastanawiam się czemu nie jest w kategorii "Uszkodzone".
moje zdanie jest takie:STAC CIE NA 4.2 TO I STAC CIE NA BENZYNE GRZECHEM JEST ZAGAZOWANIE TAKIEGO AUTA GDZIES JUZ TO PISALEM ALE NAPISZE JESZCZE RAZ
CZY 4.2 CZY BITURBO ZAGAZOWANE TO JAK BABA BEZ JEDNEGO CYCKA POZDRAWIAM....

sopellooo
zgadzam sie w 100% stac cie na auto stac cie na benzynesopellooo pisze:moje zdanie jest takie:STAC CIE NA 4.2 TO I STAC CIE NA BENZYNE GRZECHEM JEST ZAGAZOWANIE TAKIEGO AUTA GDZIES JUZ TO PISALEM ALE NAPISZE JESZCZE RAZ
CZY 4.2 CZY BITURBO ZAGAZOWANE TO JAK BABA BEZ JEDNEGO CYCKA POZDRAWIAM....![]()
:):):)):):
"Moc jest bogiem, prędkość nałogiem, quattro zabawą, a turbo podstawą!!!
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
A ja się nie zgadzam. Sorry, ale mówi to sopellooo, który ma benzynę po 3zł za litr. Jakbym ja tak miał, to też bym nie jeździł na podtlenku
A co innego, że Cię stać na auto za 20-30k, a co innego że musisz na same Pb na niego wydać 6k rocznie O_o Co to za tekst stać Cię na takie auto.. Teraz to nie ma szału. Cena normalna. Rozumiem, kiedyś, jakby kosztowało ono 80k i ktoś je gazował to bezsens. Ale zagazować auto za 20k to nie grzech
A i LPG to samo paliwo co Pb :P I nie śmierdzi z wydechu :D

kazdy ma swoje zdanie sa przeciwnicy lpg jak i zwolennicy tak samo jest z ''ropniakami'' jedni lubia inni nie kwestia gustu. ja naleze do tych co sa przeciwnikami lpg bo dla mnie na gaz to mozna miec kuchenke w kuchni a nie auto. wystarczy wpisac w google skutki jazdy na gazie i na paliwie roznica jest znaczna zaczynajac od powypalanych gniazd zaworow, zniszczonych tlokow pierscieni panewek itd. wytarczy troszke o tym poczytac. Chyba nie jest dziwne to ze ci co maja lpg tak go zachwalaja i nawet nie chca slyszec ze to jest zle albo meczace dla silnika.bo jak ktos juz zainwetowal w instalacje gazowa no to trudno zeby to krytykowal nawet wiedzac ze zrobil zle to jest dobre ale nie na dlugi okres eksplatacji
to jest moje zdanie i mam prawo je wyrazic
to jest moje zdanie i mam prawo je wyrazic
sopellooo
-
- Forum Audi A6 / A7
Kazdy ma swoje zdanie,ja mam czwarty samochód na lpg i następny tez będzie na lpg.Dlaczego dlatego ze umiem liczyc jesli w ciągu trzech lat oszczędzam 24tys zł to niech to będzie do zapalniczek.Mogę to udowodnic uwzględniając zuzycie bęnzyny,serwisu i koszt instalacji.To jest iedyny argument zwolenników LPG.