rozwińsadzik65439 pisze:soft bez hamowania?????????????
brak slow.....

czy jesteś kolejną osobą która uważa że auto musi być shamowane ?
niby po co wytłumacz mi to ?

kolego cz Ty postradales zmysly?marcin_tdi pisze:czy jesteś kolejną osobą która uważa że auto musi być shamowane ?
niby po co wytłumacz mi to ?
niesadzik65439 pisze:kolego cz Ty postradales zmysly?
soft napisałem sam na podstawie logów. w aucie założę się że wszystko jest lepiej ustawione niż u Ciebie...sadzik65439 pisze:Po to zeby sprawdzic w jakiej kondycji jest auto przed hamowaniem i na ile mozna mu koksu dowalic
mozesz miec 15 letnie auto w stanei niemal idelanym mechanicznie albo 5 letnie, ktore bedzie sie nadawalo do wymiany silnika czy innych podzespolow
a zmieniałeś tą mapę sam, że masz takie doświadczenia ? Pragnę Ci przypomnieć że hamownia pokaże Ci prawie wszystko to co logi tylko trzeba to umieć czytać - dla mnie to tylko cyferki. i oczywiście że soft powinien być napisany pod konkretne auto - tak też jest.sadzik65439 pisze:Ogolnie szkoda mi slow na ludzi ktorzy zmieniaja mape bez hamowania auta
Przeciez kazda mapa powinna byc ustalana indywidualnie
No ale Ty pewnie znasz sie lepiej buhahahaha
niby skad ta pewnosc?marcin_tdi pisze:w aucie założę się że wszystko jest lepiej ustawione niż u Ciebie...
za to ty napewno je pamietaszmarcin_tdi pisze:Nie pamiętasz jeszcze czasów jak Rogal stroił auta na parkingu i jeździły
powininenes interes rozkrecic i zrobi konkurencje rogalowimarcin_tdi pisze:mało tego zrobiłem już kilka fur i wszyscy śmigają zadowoleni już prawie 2 lata
temat jest o calym aucie a nie tylko o felgach wiec mozemy dyskutowac o wszystkim co z autem zwiazanemarcin_tdi pisze:no ale temat o felgach jest bardziej jak o softach