[Audi a6 c6] xenon z led do a6 z 2006, jak założyć?
- azet
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Olek
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Panowie podłączę się pod temat jeśli można. Potrzebujemy dla klubowicza bordnetz z literką N. Może ma ktoś na zbyciu?
ASO nie sprzedaje niezakodowanych modułów, produkują po VINie do konkretnego auta w DE, czas realizacji - 1 miesiąc :-P A potrzebujemy to za tydzień najpóźniej... Pomoże ktoś?
ASO nie sprzedaje niezakodowanych modułów, produkują po VINie do konkretnego auta w DE, czas realizacji - 1 miesiąc :-P A potrzebujemy to za tydzień najpóźniej... Pomoże ktoś?
Original Audi A6 Werbung.
Wir behandeln alle 2.0 TDI, 3.0 TDI und andere Krankheiten.
Pełna oferta dla klubowiczów Audi A6
Wir behandeln alle 2.0 TDI, 3.0 TDI und andere Krankheiten.
Pełna oferta dla klubowiczów Audi A6
-
- Forum Audi A6 / A7
WITAM NA ALLEGRO JEST GOÂŚć O NICKU jmj111 TEÂŻ ZAKÂŁADA DIODY I WSZYSTKO CHODZI BEZ ZMIANY BORTNETZA http://motoallegro.pl/audi-a6-s6-lampy- ... 22942.html ZAKÂŁADAÂŁEM I WSZYSTKO CHODZI BEZ PROBLEMÓW
[ Dodano: 2011-03-06, 21:47 ]
NIC NIE ZDOMINOWAÂŁ NICK Z ALLEGRO jmj111 SPRZEDAJE PRZODY I TYÂŁY ZAKÂŁADA WSZYSTKO W A6 BEZ PROBLEMÓW
[ Dodano: 2011-03-06, 21:47 ]
pama pisze:najwidoczniej zdominowal ten rynek :D:D:D:Tomas pisze: Pama
to jest caly czas jeden i ten sam gosciu z Piły hi hi :mrgreen:
dla ciekawosci patrzylem na niemiecki ebay, niestety, nie znalazlem ludzi, ktorzy podobnym sie zajmuja ... <smuty>
osobiscie, na wiosne bede zakladal (wlasnie od niego) klosze + led'y <mikołaj>
NIC NIE ZDOMINOWAÂŁ NICK Z ALLEGRO jmj111 SPRZEDAJE PRZODY I TYÂŁY ZAKÂŁADA WSZYSTKO W A6 BEZ PROBLEMÓW
AUDI-BMW FAN
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
pogadamy jak cena spadnie do konkurencyjnych w tym przypadku.AUDI-BMW FAN pisze:WITAM NA ALLEGRO JEST GOÂŚć O NICKU jmj111 TEÂŻ ZAKÂŁADA DIODY I WSZYSTKO CHODZI BEZ ZMIANY BORTNETZA http://motoallegro.pl/audi-a6-s6-lampy- ... 22942.html ZAKÂŁADAÂŁEM I WSZYSTKO CHODZI BEZ PROBLEMÓW
[ Dodano: 2011-03-06, 21:47 ]pama pisze:najwidoczniej zdominowal ten rynek :D:D:D:Tomas pisze: Pama
to jest caly czas jeden i ten sam gosciu z Piły hi hi :mrgreen:
dla ciekawosci patrzylem na niemiecki ebay, niestety, nie znalazlem ludzi, ktorzy podobnym sie zajmuja ... <smuty>
osobiscie, na wiosne bede zakladal (wlasnie od niego) klosze + led'y <mikołaj>
Sorry.. 2400PLN za lapmy to bez porownania z cena 1400-1200PLN.

W dodatku... skoro diody w tych lampach sa oryginalne.. to predzej czy pozniej sie przepala. O czym doskonale kazdy wie

I osobista uwaga, nie uzywaj WILEKICH LITER

Tak patrze i przeglądam... http://motoallegro.pl/audi-a6-a-6-a-6-k ... 70584.html na tym linku są niby sprawne lampy z diodami LED tak? to czemu na fotce z zapalonymi LEDami świeci się ich 10? RS a na reszcie fotek jest 6 ze standardu? ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Poza tym już jakiś czas temu stwierdziłem, że więcej sensu będzie miało założenie LEDu z S6 na zderzak :P
Pozdrawiam!
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Poza tym już jakiś czas temu stwierdziłem, że więcej sensu będzie miało założenie LEDu z S6 na zderzak :P
Pozdrawiam!
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
neimaD,
na aukcji jest napisane:
PRAWA I LEWA (KOMPLET)
stan: lampy używane, wszystkie uchwyty całe
Lampy to najnowszy model A6
Wg mnie aukcja dotyczy wlasnie najnowszych lamp (10xLED). Starsze i po liftowe maja ich 6.
Nim bym sie zdecydowal, to na pewno ta kwestie uzgodnilbym ze sprzedajacym.
PS. wlasnie od tego sprzedawcy w przyszlosci chce kupic klosze z LEDami i podmienic do swojego RM2007.
na aukcji jest napisane:
PRAWA I LEWA (KOMPLET)
stan: lampy używane, wszystkie uchwyty całe
Lampy to najnowszy model A6
Wg mnie aukcja dotyczy wlasnie najnowszych lamp (10xLED). Starsze i po liftowe maja ich 6.
Nim bym sie zdecydowal, to na pewno ta kwestie uzgodnilbym ze sprzedajacym.
PS. wlasnie od tego sprzedawcy w przyszlosci chce kupic klosze z LEDami i podmienic do swojego RM2007.
pama, sam o tym myślałem gdyż zrezygnowałem z przodu S6
potrzebne mi są przeciwmgielne
Tylko o ile pamiętam przy seryjnych Xenonach jest więcej roboty ze zmianą niż w przypadku zwykłych lamp
przynajmniej coś takiego mi świta bo wątek porzuciłem jakiś czas temu :P

Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 16:41 przez 3.0 BMK 224KM, łącznie zmieniany 1 raz.
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Multitronic
za 2-3 tyg będę zmieniać ori bi-xenon na lampy z RS6 bi-xenon skretny z led. Z tego go już wiem muszę zmienić moduł mocy na ten z literka K jak i moduł do samopoziomowania na taki co obsługuje skretne. Moduły już mam, lampy powinny być za kilka dni. W moim przypadku konieczna tez będzie mała zmiana instalacji. No i sciagniecie CP. Postaram się zrobić foto relacje dla potomnych.
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
sir KENnY XVIII,
ja nie wiem, czy w naszych xenonach, po zalozeniu na 6xLED.. konieczna jest jescze funkjca skretnych.. sadzilem, ze tylko samo poziomowanie jak bylo w starszym modelu zalatwia sprawe
do skretnych trzeba jeszcze cos dokladac.. ale czekam na rezultat
neimaD,
BORDNetza sprawdzisz VAGiem... gdzies mi sie rzucilo w oczy.. ale nie pamietam gdzie
ja nie wiem, czy w naszych xenonach, po zalozeniu na 6xLED.. konieczna jest jescze funkjca skretnych.. sadzilem, ze tylko samo poziomowanie jak bylo w starszym modelu zalatwia sprawe

neimaD,
BORDNetza sprawdzisz VAGiem... gdzies mi sie rzucilo w oczy.. ale nie pamietam gdzie

- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Multitronic
właśnie się przyjrzałem tej aukcji : http://motoallegro.pl/audi-a6-s6-lampy- ... 22942.html i zauważyłem, że LEDy świecą się tylko wraz z Xenonem... przecież nie o to chodzi