[Audi a6 c6] xenon z led do a6 z 2006, jak założyć?
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
neimaD,
LEDy swieca z i bez xenonu:)
Zasada przygasania xenonu polega u tego goscia z Pily na tym, ze w obwod zarowki W5W jest wpiety wiekszy rezystor niz w obwod arowki P21W.
W obu przypadkach jest podawane 12V.. ale zeby LEDy przygasaly.. potrzebny jest spadek na piecia.. realizowany wlasnie przez ten rezystor. Tyle informacji od sprzedajacego:)

LEDy swieca z i bez xenonu:)
Zasada przygasania xenonu polega u tego goscia z Pily na tym, ze w obwod zarowki W5W jest wpiety wiekszy rezystor niz w obwod arowki P21W.
W obu przypadkach jest podawane 12V.. ale zeby LEDy przygasaly.. potrzebny jest spadek na piecia.. realizowany wlasnie przez ten rezystor. Tyle informacji od sprzedajacego:)

- Rabel3
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Multitronic
Modrzej Spokojnie , kto pisze o gdybaniu , o panu heńku itd... Temat ledów stary w lamapch przerabiałem -śmy rok temu co i jak założyć, o Panu z Piły też pisalismy, nic nowego nie piszeszModrzej pisze:moze i byl przerabiany ale to co ja pisze to nie sa gdybania pana henka czy pana jurka tylko to jest doswiadczone na wlasnym przykladzie jest zdjecie to mozna zobaczyc
(dział elektryka)
Naprawdę Spokojnie

- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Rabel3
- Forum Audi A6 / A7
W tym poście pisalismy o wszytskich przepadkach Modrzej jak podłączyć , z bordem K a jak bedzie z innym N,M itd w przypadku jak chcesz aby było sciemnianie.Modrzej pisze:to jak pisalismy to znajdz mi sensownom odpowiedz bo wszystko sie kreci w kulko i nic tak naprawde niema sensownego wytlumaczenia na podlaczenie borda N I ledow ja te tematy naprawde kilka razy studjowalem i wszystko w zasadzie sie opiera na bordzie K,a ja go wlasnie usunelem
a6c6-lampy-przednieprzepalone-ledy-vt18904,45.htm
Wystarczy dokładnie poczytać , temat jest bardzo długi, lektura cenna i jest już tak znany że każdy klubowicz wie jak sobie poradzić z ledami
Dlatego pisałem że piszesz o niczym nowym.

- Rabel3
- Forum Audi A6 / A7
"Z tą" lekturą myśle że na 100% sobie każdy poradził i również skorzystał,Modrzej pisze:sadze ze 99 % niedalo by sobie rady z tom twoja lektura
po łepkach jak ktos skacze to i 99% bedzie malo i pewnie nie skuma o co chodzi, tam się wypowiadli ludzie w róznych sytuacjach, którzy naprawdę się znają na rzeczach i pisali krok po kroku jak co zrobić , polecam stanowczo uwaznie czytać naszą encyklopedię