[ A6 C5 Avant] Podświetlane zewnętrzne klamki.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
A ja uważam że lepiej pociągnąć jeden przewód dwu żyłowy i podłączyć w jedno miejsce czyli wew lampkęrobert229 pisze:johnderek napisał/a:
ja uwazam ze tzreba od lampek ciagnac i plus i minus ale to wasza decyzja
A ja uważam że nie ma takiej potrzeby jeśli w drzwiach mamy zasilanie,podciągamy minus z lampki i to wszystko
Ale jeśli ktoś chce pociągnąć dwa przewody nie widzę problemu

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
No i kolega Smoke dobrze mowi
A Ty Robert229 musisz sprawdzic czy tak bedzie dzialac podlacz do diody bez prowadzenia kabli w slupki po prostu zrob taki test i wtedy bedziesz wiedzial czy poprawnie bedzie sie zapalac i gasnac bo moze ci sie ciagle palic a zgasnie tylko wtedy kiedy zamkniesz samochod;)

A Ty Robert229 musisz sprawdzic czy tak bedzie dzialac podlacz do diody bez prowadzenia kabli w slupki po prostu zrob taki test i wtedy bedziesz wiedzial czy poprawnie bedzie sie zapalac i gasnac bo moze ci sie ciagle palic a zgasnie tylko wtedy kiedy zamkniesz samochod;)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Lechunlx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 2.0 TFSI 252KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Trzymam właśnie w ręku klamkę z A6 C5 kierowcy i nie jak nie widzę możliwości zamontowania tej diody w sposób aby było to do przyjęcia. Może ktoś mógłby rozwinąć nieco ten temat? Jedyna możliwość, to przewiercenie się przez metalowy korpus klamki od góry a następnie włożenie diody do plastikowej części klamki. Ale co z tym kabelkiem? Będzie sobie tak latał przy każdym pociągnięciu klamki?
Rozwiejcie moje wątpliwości
Rozwiejcie moje wątpliwości

- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Panowie, a moze cos takiego?
Wiem ze temat tasmy byl juz poruszany, ale te sa gotowe do podlaczenia i dostepne w trzech kolorach:
- biale
- czerwone
- niebieskie
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stor ... yId_165688
Wiem ze temat tasmy byl juz poruszany, ale te sa gotowe do podlaczenia i dostepne w trzech kolorach:
- biale
- czerwone
- niebieskie
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stor ... yId_165688
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie