hoopek pisze:Najładniejsze co z C6 - Avant! Dobry wybór. Widać, że egzemplarz bardzo zadbany i ciężko aż uwierzyć, że ma 170k najechane. Fajny jasny środek, ale szkoda, że bez skóry.
Dużym plusem wlepa na pupie.

Dodaj kolega obszerniejszy opis wyposażenia oraz listę planowanych modów, bo wykonanych już masz w podpisie. :P
I co do modów, to polecam większego kapcia - 17stka stanowczo za mała do takiego gabarytu, no i do większego kółka gleba!

Dziękuję za miłe słowa. Masz rację Avant jest najładniejszy jeśli chodzi o C6, ale w moim przypadku najpierw było kombi, diesel i automat: no i wyszło C6.
Z wyposażenia, oczywiście oprócz modów to:
najlepsza chyba rzecz w tym aucie: webasto, rewelacja

!!
Solar dach
środek S-line (fotele, kierownica, dodatki), zresztą nie chciałem pełnego, auto roi się troszkę przy twarde na nasze drogi (ale to tylko moje odczucie)
Oczywiście dodatkowe oświetlenie, zarówno zewnątrz, jak i wewnątrz
Duże MMI
Bluethoot
Pełen klimatronik.
wiecej grzechów nie pamiętam....
Czego brakuje:
Czujników parkowania... Ale pracuję w tym kierunku i właśnie się przymierzam do kamerki cofania....
Myślę jeszcze nad zrobieniem wszystkich listew, panelu środkowego i ramki zegarów. Muszę tylko załatwić próbki foli 3m i zobaczyć jak by to wszystko wyglądało, ale widziałem już carbon ( taki sobie ), kolega na forum polakierował na piano black i to wygląda zajebiście (ale tak nie zrobię listew na drzwiach a mam je trochę podrapane co działa mi na nerwy ), faworytem więc pewnie będzie szlifowane aluminium ( tu znowu boję się wyglądu ramki zegarów ). Ale z tymi rzeczami będę się pomalutku bawił... Narazie robi się ciepło trzeba motocykl ogarnąć....
Kolego to koło to jest 18-ka.... 245/40/18. Felga ori Audi ( BBS ). Nie mogłem się już doczekać i wskoczyłem w letniaki....
Pozdrawiam
Paweł