Mam smutna informacje ze w Bytomiu złodzieje aut grasują i prawie bezkarnie!, bo wykrywalność tego typy przestepsw jest naprawdę mała można powiedzieć znikoma
W nocy z 13 na 14 02.2011r miedzy 12:00 a 2:00 z ulicy Szymały w Bytomiu dzielnica Stroszek skradziono mi
Audi A6 C5 2.5TDi (AFB) Quattro kolor granatowy perła metalik nr rej SY77890 VIN WAUZZZ4BZWN136191
Pojazd miał cechy charakterystyczne: oznakowane wszystkie szyby numerem N136191, pole nr VIN nie było w kolorze nadwozia a miało kolor biały w kształcie prostokąta, lewy reflektor miał poprzeczna rysę głęboka dość na 3/4 długości klosza.
Przebieg 275 800km wyposażenie elekrt. reg. fotele w jednej płaszczyźnie - welur granatowa kratka, tempomat, BOSSE, skrzynia manual 6 , komp pokładowy Fis idealny nic nie zanikało porysowana delikatnie wskazówka zegarka, auto miało kiedyś kolizje była naprawa blacharska prawego tyłu inny pojazd najechał mi na tył lewe tylnie drzwi delikatnie odstawały od błotnika tylniego, na przedniej szybie na wysokosci lusterka wew widoczny duży odprysk naprawiany po kamieniu z 8mm, czarne stalowe felgi z oponami zima Sava Eskimo 3 205/55R16 z 5 mm bieżnika.
W aucie było praktycznie nowe TURBO z ASO Garett i nowa VP44 z ASO i MFA BOSCH przejechane bylo może na turbo i pompie z 79 tys km wałki były jeszcze oryginał ale już miały zużycie na przednim pasie była wklejka oleju Motul X-cess 8100
Auto pomimo zabezpieczenia tzw patentu twórczości mojego znajomego odjechało z pod mojego domu.
Zły jestem okrutnie
Gdyby ktoś kupując używane części zauważył oznakowana szybę j.w. to.....
Będąc w Bytomiu uważajcie na swoje Niunie bo jak się okazuje moje audi to już 5 z koleji skradzione w ciągu 2 tygodni jak się dowiedziałem nie licząc innych modeli Audi i innych marek.