Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Skradziono Audi A6 C5 2.5TDi Quattro Avant AFB

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Martin_rs
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Martin_rs » 01 mar 2011, 23:02

Kolego policja by tak chętnie zrobiła tylko sad ten GPS nie mówiąc o audi na przynętę oni naprawdę nie maja środków a są tacy którzy chcą walczyć z e złodziejstwem są i tacy co maja gdzieś wyplata leci i lol siedzi i symuluje robotę wiecie ze rozmowy policji nie są kodowane kupujesz skaner częstotliwości na "cudownym al...ro" za 450 zł największym bazarze kradzionych części i słuchasz co policja robi gdzie mają radiowóz kogo szukają itd. Policja nie jest winna tylko rządy kolejne które pasa nas obietnicami a z roku na rok gorzej była grupa na śląsku policji która zajmowała się samochodami to rozwiązali bo po co spadła przestępczość samochodowa o 10 % i lol teraz znowu powołać ją mają tylko nie pomyślą barany ze informacja to główna broń, zanim odtworzą źródła info i rozeznanie na temat obecnych gangów kradnących auta to minie rok albo lepiej.

A prywatna osoba chyba żadna by nie dała- użyczyła swojego auta na taki experyment a wojewódzkie komendy czytaj Komendanci czy jeszcze wyżej minister co mogą dofinansować mają wpływ na decyzje kto ile kasy i na jakie działania dostanie daną jednostkę inwestują w wideo radary przydrożne budki dla ptactwa ( ile kasy się marnuje)bo to kasa dla nich a nie obchodzi ich ze ktoś kasę traci jak mu ukradną auto w staż miejska inwestują jak widzę straż miejska to nie wiem czemu myślę o darmozjadach? DRAMAT i tyle <nerwus>
Pozdrawiam
Martin_rs

tomaszek99

Post autor: tomaszek99 » 02 mar 2011, 21:51

JAk ja słyszę takie słowa , że mnie nie stać to mi się scyzoryk w kieszenie otwiera, a mam zawsze przy sobie.:) Ale na poważnie, zamiast pełnego AC jest minicasco co zawsze wyjdzie z połowe mniej niż ten parking za 100 na miesiąc w skali roku.
Druga sprawa, kiedyś nei było mnie stać na duże wydatki typu ubezpiecznie itp, to sobie kupiłem golfa 2 miałem kolegów i koleżanki i nie musiałm kozaczyć czymś lepszym.
Sorry żę jade tak teraz komuś po ambicji, ale naprawde lepiej nic nie pisać niż takimi słabymi argumentami wywijać

Martin_rs
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Martin_rs » 02 mar 2011, 23:04

Z tym AC to rożnie bywa widzisz mi się skończyło w czwartek, zmieniałem ubezpieczyciela na inne towarzystwo, piątek gonitwa bo weekend każdy che być w domu jak najszybciej, sobota wolna agent nie pracował mieliśmy zrobić fotki AC i OC w poniedziałek a w niedziele ukradli auto i co powiesz Kolego a w sumie cały czas AC płacone i psu na budę.
Ale nie o to chodzi chodzi, a to że ktoś zabiera Twoja własność i jest to tak powszechne że staje się pewnikiem normą, że na bank ukradną pytanie tylko kiedy, to jest w tym wszystkim najgorsze że złodziejstwo aut w tym kraju to norma i element krajobrazu jak nie auto to kołpaczki z alufelg, wycieraczki, antenę, fotelik dziecka, radio itd to po prostu jest męczące takie pilnowanie siebie i tego co udało ci się dorobić zarobić to po co pracujemy by potem jeździć od parkingu strzeżonego do parkingu albo kukać czy stoi lecieć z pieniędzmi w zębach i prosić w sobotę żeby pan ubezpieczył i się zmiłował bo przez weekend ukradną a potem Ac tego nie obejmuje a może sam sprzedałeś a teraz udajesz że Ci ukradli itd, teraz chcesz kupić auto znowu kapa, jeździsz pytasz przez tel jakie auto, jaki przebieg, mówisz ze to twoje któreś już C5 i wiesz na co patrzeć i nie przyjedziesz tylko z para oczu tylko z e sprzętem do diagnozy i wiedzą pan zapewnia / panie igła igła przyjedz pan..../tak cyganią ze po prostu jechać i wpier..ć bo przyjeżdżasz 300 km i nawet nie wsiadłem do auta bo czujnikowi lakieru skali brakło no to już wpieniony max do kolesia z łapami "to on się nie zna" oświadczył taki kupił i dla niego igła, cuda po przejechaniu granicy polskiej liczniki same się cofają o 100kkm 200kkm a i o 300kkm potrafią odkręcić a i sprawdzałem po VIN auto z 2004r i w 2009r miało 570kkm a u nas 170kkm i opis ze geodeta jeździł i tapicerki zniszczone mówisz mu PANIE co pan cyganisz miało tak i tak to Ci powie jak nie pasuje nie kupuj no niby tak jasne ze nie kupie ale tez nie o to chodzi tylko o to ze on jest bezkarny i kogoś nabierze i oszuka i nie poniesie żadnych tego konsekwencji mnie to już męczy naprawdę szukanie potem pilnowanie potem martwienie się czy powrót autobusem z wakacji czy autem swoim i cóż ze AC nawet wypłacą no niby fajnie są pieniądze ale na urlop robisz cały rok i masz 2tygodnie i jakie te 2 tygodnie żalu złości no nie znowu się nakręcam szkoda zdrowia i tyle pierniczę to jeżdżę służbowym Land Cruserem 100 i mam chwilowo niechęć do podsiadania swojego auta ale i tak będę musiał kupić na samą myśl mi niedobrze jak pomyślę ilu jeszcze oszustów w owczej skórce przede mną tzw wełniane istoty żeby nie powiedzieć barany <nerwus>
Pozdrawiam
Martin_rs

_sebcio_

Post autor: _sebcio_ » 02 mar 2011, 23:13

Martin_rs, współczuję :|

p.s z tą gaśnicą to zacierają ślady...

Martin_rs
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Martin_rs » 02 mar 2011, 23:21

może zacierają ale jakie ślady zostawić można na fotelach welurowych a deska pochlastana nożem jak zrobili kumplowi 3 domu dalej chcieli mu A4 Q 2.5TDI AKE ukraść ale akum mu padł bo już miał parę lat i tak ładował byle do poniedziałku miałem mu przywieść nowego Boscha S5 od znajomka z hurtowni i na szczęście ze padł bo tak to by 2 wyrwali pewnie robią na złość sukin... ny.

[ Dodano: 2011-03-02, 23:40 ]
Tak z innej beczki jeśli ktoś potrzebuje rozrząd kompletny ori z ASO do AFB to odsprzedam swój bo już nie mam do czego założyć rozrząd termostat i pompa wody wszytko ori audi/vw za 1000zł na szczęście nie wymieniłem kupiłem w ASO za chyba coś około 1500zł albo trochę lepiej mam F-VAT musiał bym zobaczyć, ale jak ktoś nie ma za wiele kasy to jeszcze odpuszczę z ceny i niech mu służy mi już niepotrzebny kupie benzynę ASN w manualu choć ten od Ninja bardzo fajny naprawdę ale automat kurcze.
jak macie automat i jesteście pewni przebiegu wpisujcie ile kto na jakiej skrzyni naśmigał do pierwszej awarii i pierwszej kosztownej awarii i jaki styl jazdy agresywny średni czy spokojny i czy miasto czy trasa stosunek np.40%do 60%, chyba ze już gdzieś jest takie info można by ustalić rzeczywisty średni przebieg dla danej skrzyni z dana wersja silnikową.
Pozdrawiam
Martin_rs

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl