Cóż mam powiedzieć. Czekam tak jak Wy na projekt logo od Mad_Maxa. Może uda mu się zrobić projekt. Chętnie zrobiłbym już wlepy, ale sprawa nowego logo stanęła w miejscu. Może Mad zajmie stanowisko w tej sprawie i napisze nam co i jak. Jeśli nie da rady zrobić, wyprodukujemy wlepy takie jak koszulowe. Na aucie nie byłoby to brzydkie, ale gorzej z małymi gadżetami czy nawet umieszczeniem tego na stronie, stąd właśnie pomysł o stworzenie nowego logotypu.
Dowiadywałem się też ile kosztuje logotyp i dostałem odpowiedź, że 500 zł. Nie bardzo mi się to uśmiecha teraz, poniewaz boję się, że wszystko pójdzie na logo a na serwer nic nie będzie z budżetu. Poczekajmy co Mad powie.
Co do moderatorów grup. Nie ma problemu, nie zamierzam wstrzymywać tego. Jeśli uważacie jako grupa, że już jest niezbędny - ok. Niech ktoś z Was w grupie zrobi ankietę, wybierzcie moderatora grupy, następnie wyślijcie mi PW kto wygrał z linkiem do ankiety i sprawa załatwiona.
Moderator bedzie miał uprawnienia moderacji tylko danej grupy.
Pozdrawiam.
Kilka sugestii.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Jest jeszcze parę dukatów w budżecie klubu jakby co. Co prawda niewiele i głownie zabezpiecza serwer, ale zawsze można coś wziąć.
Mad daj cynka via GG jak będziesz miał jakieś info.
Mad daj cynka via GG jak będziesz miał jakieś info.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Póki co trwa dyskusja wewn redakcji na ten temat. Niedługo ogłosimy co z nią będzie.censored pisze:Pytanie: w nowych rangach jest "klubowicz" kiedy i za co taką rangę się przyznaje?jakie są kryteria? i jaki jest zakres działania tej rangi użytkownika?
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Ranga Klubowicz zmienia się na rangę Super User.
Co to takiego jest, można przeczytać w tym temacie:
viewtopic.php?t=3910
Co to takiego jest, można przeczytać w tym temacie:
viewtopic.php?t=3910