czy ktos ma mozliwosci lub dostep do tego pliku? szukam bowiem po aktualizacji modulu bluetooth do wersji aplikacji 1130 nie dziala mi ksiazka adresowa i historia polaczen. A koledzy na forum chyba nie potrafia mi pomoc
[A6 C6] upgrade kit MMI ver. 4220 szukam
[A6 C6] upgrade kit MMI ver. 4220 szukam
Witam,
czy ktos ma mozliwosci lub dostep do tego pliku? szukam bowiem po aktualizacji modulu bluetooth do wersji aplikacji 1130 nie dziala mi ksiazka adresowa i historia polaczen. A koledzy na forum chyba nie potrafia mi pomoc
No czesc
jesli to mmi high 2g to jest duzo nowsza wersja, wszystko ladnie opisane w ponizszym linku
a6-c6-mmi-update-opis-aktualizacji-foto ... vt7996.htm
pozdrawiam
jesli to mmi high 2g to jest duzo nowsza wersja, wszystko ladnie opisane w ponizszym linku
a6-c6-mmi-update-opis-aktualizacji-foto ... vt7996.htm
pozdrawiam

<czapa>
dzieki kolego ale wlasnie to zrobilem i sie zepsulo polaczenie z BT po aktualizacji do 5570
. Prawdopodobnie oprogramowanie BT ktore teraz jest w wersji 1130 cos nakrzaczylo i nie dziala mi ksiazka adresowa i historia polaczen. Probowalem juz wszystkiego itp ale niestety nawet ponowne wgranie softu nie daje nic. Dlatego szukam 4220 bo w tamtej wersji byl BT soft nr 950 i na takim mi chodzilo wszystko ok.
tak czy owak widze ze na forum nic nie ma w tym temacie i bede musial grzac do ASO lub do Navitechnik w Myslenicach
dzieki kolego ale wlasnie to zrobilem i sie zepsulo polaczenie z BT po aktualizacji do 5570
tak czy owak widze ze na forum nic nie ma w tym temacie i bede musial grzac do ASO lub do Navitechnik w Myslenicach
czesc pablo2000,
bardzo dziekuje za pomoc. mojego maila wysylam na priva.
pzdr i dziekuje raz jeszcze
lukasz
[ Dodano: 2011-02-06, 17:04 ]
Pablo, nie dostalem nic na maila. Nie ma bledu w adresie ale dla przypomnienia wysylam tutaj jeszcze inny: lpawelek@poczta.onet.pl
pozdro i czekam jak na szpilkach
luaksz
bardzo dziekuje za pomoc. mojego maila wysylam na priva.
pzdr i dziekuje raz jeszcze
lukasz
[ Dodano: 2011-02-06, 17:04 ]
Pablo, nie dostalem nic na maila. Nie ma bledu w adresie ale dla przypomnienia wysylam tutaj jeszcze inny: lpawelek@poczta.onet.pl
pozdro i czekam jak na szpilkach
luaksz