garaż mam ale niestety nie jest ocieplany
[100 c4 2.6] brak wstecznego światla,
-
szczygiel189
- Forum Audi A6 / A7

dziś postanowiłem powalczyć z światłem stopu jak i ze wstecznym, przy świetle wymiękłem bo zobaczyłem żółte kabelki któe są od niewiadomo od czego
dodaje dokładniejsze zdj
![Obrazek]()
WSTECZNE ÂŚWIATÂŁO
rozciąłem ten kołnierz przy zawiasie,
pociągnąłęm każdy kabelek pokolei i każdy sztywno się trzymał, potem odkręciłęm tą mate pod klapą żeby zobaczyć jakie kabelki idą do światła cofania, okazalo się że to są dwa brązowe z niebieskimi paskami i cały brązowy(zapewne +), poszedłem w głąb tropen kabelków brązowo-niebieskich, przy błotniku okazało się coś takiego
opisując to to do brązowo niebieskiego kabelka gościu (bądź AUDI) dolutował biały kabelek i zakleił izolacją , biały kabelek odciąłem ale to nic nie dało
sprawdziłęm gdzie on idzie i idzie lewym progiem i wchodzi mniej więcej pod puszkę bezpieczników pod maską
ale gdzie idzie dalej to nie udało mi się poszukać 
jakieś wskazówki co mogę teraz zrobić ?

WSTECZNE ÂŚWIATÂŁO
rozciąłem ten kołnierz przy zawiasie,
pociągnąłęm każdy kabelek pokolei i każdy sztywno się trzymał, potem odkręciłęm tą mate pod klapą żeby zobaczyć jakie kabelki idą do światła cofania, okazalo się że to są dwa brązowe z niebieskimi paskami i cały brązowy(zapewne +), poszedłem w głąb tropen kabelków brązowo-niebieskich, przy błotniku okazało się coś takiego
opisując to to do brązowo niebieskiego kabelka gościu (bądź AUDI) dolutował biały kabelek i zakleił izolacją , biały kabelek odciąłem ale to nic nie dało jakieś wskazówki co mogę teraz zrobić ?