prace się nie posuwają gdyż na dworze jest zaimno a wiadomo to nie będzie praca na której można się rozgrzać, lada dzień ma być odwilż więc i temperarura wzrośnie to odrazu zabiore się do pracy
garaż mam ale niestety nie jest ocieplany
Kolego wrzuć wsteczny i poruszaj troche gałką na boki a druga osoba niech sprawdza czy zapalają się światła wstecznego. Miałem kiedyś coś takiego w Audi 80 b3. Zluzowały sie jakieś styki gdzieś przy lewarku od zmiany biegów.
dziś postanowiłem powalczyć z światłem stopu jak i ze wstecznym, przy świetle wymiękłem bo zobaczyłem żółte kabelki któe są od niewiadomo od czego dodaje dokładniejsze zdj
WSTECZNE ÂŚWIATÂŁO
rozciąłem ten kołnierz przy zawiasie, pociągnąłęm każdy kabelek pokolei i każdy sztywno się trzymał, potem odkręciłęm tą mate pod klapą żeby zobaczyć jakie kabelki idą do światła cofania, okazalo się że to są dwa brązowe z niebieskimi paskami i cały brązowy(zapewne +), poszedłem w głąb tropen kabelków brązowo-niebieskich, przy błotniku okazało się coś takiego opisując to to do brązowo niebieskiego kabelka gościu (bądź AUDI) dolutował biały kabelek i zakleił izolacją , biały kabelek odciąłem ale to nic nie dało sprawdziłęm gdzie on idzie i idzie lewym progiem i wchodzi mniej więcej pod puszkę bezpieczników pod maską ale gdzie idzie dalej to nie udało mi się poszukać
jakieś wskazówki co mogę teraz zrobić ?