60zl na alledrogohoopek pisze:Ale doliczając koszty emulatora
boczki tyl od razu zakladasz a przod ile moze kosztowac max pewnie 100zl bo to tylko w 3 miejscach trzeba zlapac klejem
ja bym bral

Niestety latka swoje robią.
 Niestety latka swoje robią. Pomimo, iż podczas montażu okazała się, że walnięty jeden górny wahacz, to jestem zadowolony z efektu końcowego. Jeszcze tylko letnie obuwie i będzie SI.
 Pomimo, iż podczas montażu okazała się, że walnięty jeden górny wahacz, to jestem zadowolony z efektu końcowego. Jeszcze tylko letnie obuwie i będzie SI. 
 Auto jest stabilniejsze i lepiej trzyma się na zakrętach. Nawet nierówności w drodze jakoś tak ładniej pokonuje (ale to akurat może zasługa NOWYCH sprężyn).
 Auto jest stabilniejsze i lepiej trzyma się na zakrętach. Nawet nierówności w drodze jakoś tak ładniej pokonuje (ale to akurat może zasługa NOWYCH sprężyn).

milo milo :Dmengelajn8609 pisze:musimy uczyc sie od mistrzow gleby sadzik rocky i kilku innych klubowiczow naszych

jak dla mnie idealnie aż sam chyba je założę niebawem ;D ile kosztowała cie wymiana ?
 jak dla mnie idealnie aż sam chyba je założę niebawem ;D ile kosztowała cie wymiana ?