[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
ÂŻyję, żyję :mrgreen: Chociaż troszkę chory jestem jakaś świńska grypa czy inne paskudztwo. Powoli do zdrowia. Dzięki za troskę.rubio pisze:Jurek85, Ty żyjesz co tam u ciebie

Dawno mnie nie było i do lata nic by nie wskazywało na to że się pojawię.
Od 18:00 od pon-pt jestem pełnoetatową tatą-nianią mojej dziewczynki - żona znalazła pracę.
W zimie się nie odważę przyjechać z małą bo za szybko się ciemno robi, a ona wtedy już sama chce do łóżka iść.
W temacie nic nie piszę bo nie bardzo moim zdaniem ma sens się odzywać w kwestii kto będzie i zawsze pisać, że wyjątkowo dzisiaj nie mogę :-?
Nie ma źle myślę że od kwietnia no najpóźniej grudnia 2013 ewentualnie 2156 roku powinienem już bywać częściej.
AHA pamiętam, nie będę się już z wami ścigał na Opolskiej bo nie lubię jak muszę komuś dawać fory około 5 km na trasie 8 km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdro dla wszystkich A6 maniaków/maniaczek

-
- Forum Audi A6 / A7
dalsim1, OOO odezwał się a jak się dzwoni to się nie odbiera i na spoty to też się dupy nie chce ruszyć . :?:
madmajster, Maciuś furka się zmieniła i to bardzo ale jak dla mnie to jeszcze nie to brakuje mi wiekszej felgi , czarnych szyb , gleby i napisu z tyłu MADA-FAK :mrgreen: :mrgreen:
U mnie też się pozmieniało :-P ![Obrazek]()
madmajster, Maciuś furka się zmieniła i to bardzo ale jak dla mnie to jeszcze nie to brakuje mi wiekszej felgi , czarnych szyb , gleby i napisu z tyłu MADA-FAK :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
nad felga już pracuję :mrgreen: sybki lada dzień(tydzień), gleba na maj zaplanowana a napis mada-fak hmmmm dobra opcjaThe Rock pisze: Maciuś furka się zmieniła i to bardzo ale jak dla mnie to jeszcze nie to brakuje mi wiekszej felgi , czarnych szyb , gleby i napisu z tyłu MADA-FAK

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
No to piękniemadmajster pisze:nad felga już pracuję sybki lada dzień(tydzień), gleba na maj zaplanowana a napis mada-fak hmmmm dobra opcja