Piękna furka, gdyby nie płetwa i ten wydech :roll: Proponuje wydać kase na blende poliftową... Fajnie wtedy współgra z LED-ami in.pro Wymieniłem i jestem mega zadowolony
MISIEK_A6 myslalem o pletwie kiedys.kilka dni temu widzialem A4 z pletwa i bardzo fajnie to wygladalo,jak znajde tez moze zaloze, zobacze jeszcze.
GRANUL radio zwykle "TFT COLOR" nie jest jakies firmowe ale odbior zajebisty.
RAFAL100 lampy zmienilem bo na diodowkach autko jest ladniejsze jak dla mnie i byc moze zmiemilem je dlatego ze wytargalem od kolesia za 100euro czyli jakies 390zl pewnie dlatego je wziolem hehe lampy mial na audice 5 miesiecy ale audike sprzedal a lampy zostaly no i tak mam za 390zl lapmy.
dziewczyna sie czasem denerwuje jak za dlugo siedze przy audicy,ale to kobiety trzeba sie przyzwyczaic do marudzenia w sprawie auta;) pozdr
pierwsze zdjecia masz z lampami LED , fajnie wygląda . kolejne ze zwykłymi lampami . myslałem ze zmieniłes LEDY na zwykłe , a tu okazuje sie ze po prostu zdjecia w innej kolejnosci dałes z zachodzącymi modyfikacjami . ogólnie potwierdzam swoje zdanie .. super wygląd .
siema marcinek nakladki przyklejalem w tym czasie co koles wymienial mi olej hehe chwila doslownie chwila i masz na aucie.
NAJWAZNIEJSZE zebys odtluscil klamki na aucie gdy zamowilem mialem wszystko w komplecie klej,jakis tam rozpuszczalnik.
jak zalozylem dla mnie inna audika pozdro i do zobaczenia na nastepnym zlocie
[ Dodano: 2011-01-21, 20:02 ]
zakupilem kilka dni temu aluski 20cali za fajna kase zobaczcie sobie..
czasami zdarzaja sie fajne okazje w nl
pozdrowki
wiesz siedze w nl to z tym nie ma tu problemow jedyne co mnie denerwuje to te ich progi zwalniajace sa poprostu wszedzie poza tym drogi prosciutkie
mam 18 na sprzedanie jakbys chcial http://allegro.pl/felgi-18cali-5x112-i1407980411.html
jak do Ciebie klubowicza poszly by taniej
mengelajn8609, cholera kupiłbym i to od ręki, ale tak jak mówię.. Te oponki co mam Klebery są w świetnym stanie.. Jeden sezon mają. I szkoda mi ich sprzedawać już i kupować nówki, bo do tego samochodu nic innego nie uznaję
No i następny ziomuś na 20" to mi się podoba tylko wysoko trzeba było by gwinta założyć i dokładki w kolor mus :mrgreen: :mrgreen: Luknij u mnie Tylko widzę że kolega ma 1.9 na 20" to chyba słabo jedzie przydał by się jakiś czip