Ramki pod tablice rej - temat rozeznanie
-
mily
Ok temat ruszony lada dzień kolega z A4 jarko zajmie się tematem u nas. Osobiście jest mi wzór obojętny tylko żeby były czarne i zamykane tak jak w A4 klubie.
[ Dodano: 2011-01-18, 09:58 ]
Panowie spokojnie, było ustalenie że ramki będą takie jak w A4 więc prosiłem kolegę z A4 żeby dał namiary albo się tym zajął (co by było lepsze bo jest już w tym temacie jakiś czas). Stwierdził że się tym zajmie, moim zdaniem teraz nie fer będzie mu powiedzieć że już nie chcemy jego pomocy (tak się nie robi).
W klubie A4 są ramki czarne i chrom również jest możliwość zamówienia takich tablic z nickiem.
[ Dodano: 2011-01-18, 09:58 ]
Panowie spokojnie, było ustalenie że ramki będą takie jak w A4 więc prosiłem kolegę z A4 żeby dał namiary albo się tym zajął (co by było lepsze bo jest już w tym temacie jakiś czas). Stwierdził że się tym zajmie, moim zdaniem teraz nie fer będzie mu powiedzieć że już nie chcemy jego pomocy (tak się nie robi).
W klubie A4 są ramki czarne i chrom również jest możliwość zamówienia takich tablic z nickiem.
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
mily, tak jak odpisałem w temacie poprzednim. Jeśli chce się tak zająć tymi ramkami, ok. Mi to lotto. Ale niech będzie normalnym userem u nas na forum. A nie mamy się kontaktować przez brata siostry szwagra Michała
Poza tym niech poda nam dokładną cenę, wzór wybierzemy my, i oczywiście ramki będą z dodatkową opłatą na funkcjonowanie klubu. Tak ja to widzę nie wiem jak reszta. Bo miałem cały czas wrażenie, że umawialiśmy się tak, że Twój kolega nam pomoże, tzn, podpowie gdzie to robi jak itd. Bo teraz wynika tak, że wszystko zrobi on. Chyba że gadam głupoty to whatevr...