Ja chciałbym do ramki żeby dopisać nick z forum
Ramki pod tablice rej - temat rozeznanie
-
rafal100
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170 KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
masz kontakt z kims od tej ramki ? jakis adres firmy co je robi .mily pisze:Ja bym takie co chciał jakie ma z Audi A4:
[url=http://img232.imageshack.us/img232/7025/ramka2r.jpg]Obrazek[/URL]
-
mily
Mam kontak z kolegą z A4 który się tym zajmuje ale obecnie jest weekend, w poniedziałek się tym zajmę i napiszę co i jak.rafal100 pisze:masz kontakt z kims od tej ramki ? jakis adres firmy co je robi .mily pisze:Ja bym takie co chciał jakie ma z Audi A4:
[url=http://img232.imageshack.us/img232/7025/ramka2r.jpg]Obrazek[/URL]
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
Wystarczy zrobić projekcik i zająć się sprowadzaniem. Doc obiecał, że w poniedziałek da nam znać co i jak
Myślę że nawet nie trzeba się kontaktować z nikim z A4Klubu, po prostu zrobić projekt, dać zlecenie i ustalić cenę, żeby jakieś 5zł dla klubu poszło. Myślę że każdy by był za? Ja od dawna chciałem ramki A6Klubu, teraz sobie kupiłem naklejeczkę 3D od Roberta z Słupska (
), ale cholerka jest troszkq mała... A ja chcę żeby każdy widział, że A6Klub rośnie w siłę

- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

GranuL, ale to nie tak. Spokojnie. Dajmy czas do poniedziałku. Doc ma się odezwać. Jak nie da znać, to wrzucę tu parę projektów jak to widzę, i już. Z moich wstępnych obliczeń wychodzi, że komplecik będzie kosztował 18 zł + wysyłka + coś dla klubu. Licząc droższą przesyłkę to wychodzi 28zł + nie wiem... 7 zł na klub? Do równego rachunku? 35zł za komplet ramek? I wystarczy pozbierać kasę, jak będzie 20 osób czy 10, to zamawiać i ramki będą w ciągu tygodnia max dwóch.
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7

Mnie naszło tydzień temu. A do tego jakiś patafian mi połamał ramkę z przodu i porysował zderzak więc jest pretekst do wymiany. Ramka teraz, lakier na wiosnę, albo w tym miesiącu, bo już nie ma śniegu
Tylko myślę nad dokładkami.. GranuL, wypowiedz się w moim temacie coby tu syfu nie robić czy malować dokładki w kolor. I jakie Ty miałeś koszty tego