Na pewno trzeba będzie od moderacji wziąć logo w większej rozdzielczości, bo to się nie nada. No i ta audi taka rozciągnięta brzydko. Jutro dam foty poglądowe moich projektów
mi się nie podoba wole jak by było logo centralnie albo po obu stronach. co do grafiki loga to ta a6 za nowocześnie wygląda bryłą widziałbym bardziej C5 albo c6 na wzór
A najlepiej same logo bez zbędnych falbanek obrysów i do tego Nick z forum
witam słuchajcie jestem z Lublina u mnie jest firma która produkuje tablice rejestracyjne mogę sie dowiedzieć ile by kosztowało zrobienie takich ramek :-Di chyba robią nawet alu
Dobra chłopaki i kobietki (jeżeli takowe też są zainteresowane). 8 projektów. Wszystkie robione na szybko. Bym musiał mieć lepsze jakościowo logo. To tak poglądowo.
dobrze powiedziane . na razi to nic nie wychodzi z pisania . lanie wody tylko .
[ Dodano: 2011-01-17, 20:42 ] -=Rafal=-, GranuL, widze ze macie jaja . podaliscie jakies pomysły . moze odniesiemy sie do nich jezeli macie dojscie do jakies firmy sprawdzcie ile kosztuje . skladamy zamówienia i gotowe . tak mi sie wydaje .
[ Dodano: 2011-01-17, 20:44 ]
znając życie zaraz pojawi sie pytanie o kolor . czy czarne czy srebrne :-D :-D
musimy szybko wybrać ramki do losowania żeby 2 tylko były do wyboru bo to zmniejszy problemy i koszta realizacji ramek. No i jak projekt już będzie na gotowy zrobiony to ten ziomeczek z a4 albo nam pomorze a jak nie to na allegro się znajdzie jakiegoś wykonawce