[Audi A6 C5 1.9 TDI] Odradzam
Autko jest sto procęt po przekładce,widać pewne nie dociągniecia przekładającego nawet podszybie dal od starszego modelu,lub serwo od paska fl, ale osobiście bym wolał przekładanego anglika oczywiście w dobrym zakładzie ,auta z angli mają przeważnie orginalne przebiegi, tam sie w to nie bawia jak u niemców cofnąć licznik i opchnąć jakiemuś polaczeczkowi :mrgreen: i sa w jednym kawałku oraz w leprzym stanie. Biorąc auto z niemiec przeważnie mamy do czynienia z dużymi przebiegami cofanymi licznikami oraz z autami powypadkowymi w których pan henio z panem ździsiem dosztukowali ćwiartke z innego autka i wmawiają klientowi że dziadek helmut do kościoła nim tylko jeżdził :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 08 sty 2011, 21:51 przez ryniu-ry, łącznie zmieniany 1 raz.
Wole z niemiec z przebiegiem 300tys robiłem parę anglików nie po przekładce i wszystkie były w stanie opłakanym bez wyjątku po poprzednich naprawach mechanicznych poskładane żeby się trzymało zdanie moje jest jedno naprawy w robione byle było zaznaczam że były to nowsze auta passat b6 a6 c6 c5 a3 i pare vw. Jedyne co dobre to to żę widać odrazu które auto po wypadku bo chyba niewiedzą co to jest cieniowanie elementów i ich wymiana lepiej szpachlować i miernie to oszlifować. nigdy anglika.
- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ale chlew. Ciężko odnaleźć we wnętrzu plastik który byłby dobrze zmontowany i nie wyrypany.
Ja nie wierzę w te 238tys
Felgi vectra-style :lol:
Przy okazji mam pytanie - czym charakteryzuje się wersja S-Line, bo chyba tego nie kumam?
Na allegro co drugie auto ma w opisie "s-line" i ma "najbogatsze wyposażenie" a nie różni się niczym z zewnątrz od mojej i zwykle ma słabsze wyposażenie. A moje auto nigdzie nie ma napisane s-line - może powinienem dokleić :mrgreen:
Ja nie wierzę w te 238tys
Felgi vectra-style :lol:
Przy okazji mam pytanie - czym charakteryzuje się wersja S-Line, bo chyba tego nie kumam?
Na allegro co drugie auto ma w opisie "s-line" i ma "najbogatsze wyposażenie" a nie różni się niczym z zewnątrz od mojej i zwykle ma słabsze wyposażenie. A moje auto nigdzie nie ma napisane s-line - może powinienem dokleić :mrgreen:
S-line:
-znaczki na listwach tylnych drzwi
-znaczek w grillu
-3-ramienna kierownica ze znaczkiem
-podsufitka chyba z alcantary, ale już nie pamiętam
-listwy progowe ze znaczkiem
-utwardzone i obniżone zawieszenie
Więcej rzeczy nie mogę sobie teraz przypomnieć.
99% aut których sprzedający pisze że auto ma s-line, to to s-line kończy się na znaczkach na listwach kupionych na allegro
Auto można sprawdzić po vinie czy jest to prawdziwy s-line
-znaczki na listwach tylnych drzwi
-znaczek w grillu
-3-ramienna kierownica ze znaczkiem
-podsufitka chyba z alcantary, ale już nie pamiętam
-listwy progowe ze znaczkiem
-utwardzone i obniżone zawieszenie
Więcej rzeczy nie mogę sobie teraz przypomnieć.
99% aut których sprzedający pisze że auto ma s-line, to to s-line kończy się na znaczkach na listwach kupionych na allegro

- grzesiek_wroc
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Pisi, ma całkowita rację. Dajcie już spokój. Gościu uczciwie napisał że to angol i nie rozumiem tego oburzenia. Fakt że nie zadbał o szczegóły (pisze o najbogatszej wersji a nie wrzucił foteli z pamięcią i sterowaniem na lędźwia, te czarne sterowanie szyb nie pasują do szarej tapicerki itd) i zrobił to najtańszym kosztem, ale to nie znaczy że nie zrobił tego porządnie.Pisi pisze:Nie jedno A6 ori europejskie kłania się do stanu tego przekładańca.
Sorry mwx, ale ja nie widzę żeby plastiki były aż tak źle spasowane. Trochę się chyba czepiasz.mwx pisze:Ale chlew. Ciężko odnaleźć we wnętrzu plastik który byłby dobrze zmontowany i nie wyrypany.