Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]2,4 rok 1998

Prezentacja w/w aut.
Awatar użytkownika
deejay
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: deejay » 01 lis 2010, 20:16

widać że kolega lubi tuning i ma gust i kaskę he he... Furka ładna tak trzymaj przydałyby się inne felgi te troche umniejszają swój rozmiar
today, tomorrow... quattro

yoorki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: yoorki » 02 lis 2010, 20:45

kurcze a mnie tak podobaja sie te fele:( smieje sie oczywiscie ale na lajfie duzo lepiej wygladaja i caly urok w nich ze sa w macie.
na kaske nie narzekam ale kazdy zakup i tak musze odpokutowac przed kobieta ;)
ogolnie caly czas mi dokucza ze albo szukam na necie czegos do auta albo to juz kupilem i calymi dniami siedze w garazu zeby to zamontowac :))
ale teraz kupilem tez auto dla niej i dziele czas na oba wiec zlosci sie jakby troche mniej :lol: juz sie nie moge doczekac na swieta bo jedziemy do polski i tam juz czeka pare rzeczy. wymieniam halogeny( kto mieszka w norwegii to wie dlaczego) i moze wrzuce do nich hid-y jak bedzie fajnie to zostawie a jak nie to poszukam innych zarowek z wyzszej półki bo standarty nie bardzo sie komponuja z xenonami. kolega granuL sugeruje dokladki w kolor ale ja uwazam ze tak jest lepiej, a zreszta tu w norwegii bylaby to strata kasy i nerwow. po kazdej zimie trzebaby malowac od nowa.
pozdro dla wszystkich

yoorki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: yoorki » 05 lis 2010, 19:38

i troche mnie podbudowalo... juz myslalem ze czeka mnie wizyta u Sopy. tzn i tak odwiedze p. Jarka ale bez przymusu, planowo.
tak to prawda serca wkladam wiele choc czesto widzac mnie na drodze moznaby zwatpic w szczerosc tych slow ale to prawda szczera. kupilem nawet sobie karchera i prawie codziennie go myje i poleruje a i tak nie jest tak czysty jak bym sobie zyczyl. a juz obicia siedzenie to... no wstyd mi po prostu takie sa uflejone. nie moja wprawdzie to wina a poprzedniego wlasciciela ale jednak jezdze nim od roku a nadal sa takie jak po kupnie. troche mnie usprawiedliwia fakt ze nie mam gdzie oddac do czyszczenia na miejscu a do polski jak przyjezdzam na swieta to zawsze szybko szybko i nigdy nie ma kiedy :( dlatego tez przymierzam sie do skory ale nie moge sie zdecydowac czy kupic cos z allegro czy tez dac do obszycia... i tu znowu problem z czasem... no i jezdze tak na tych plamach i zaciekach do tej pory ! wezme sie jednak za to w przeszlym roku i zrobie porzadek w ten czy w ten sposob ale zrobie. pozdro

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7T BEL 265KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: GranuL » 07 lis 2010, 23:57

yoorki, ma spokojnie i tak teraz zima to syf będzie się robił na lato wymień fotele albo chemicznie wypierz :)

yoorki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: yoorki » 05 sty 2011, 19:32

mialy byc sportowe tarcze i juz sa! przod i tyl nowka razem z klockami wymienione wczoraj.

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Silnik: 2.7T BEL 265KM
Skrzynia: Manual
Kontakt:

Post autor: GranuL » 06 sty 2011, 03:04

to poproszę o koszt ;) i fotki

Awatar użytkownika
krzysiek-54
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Krzysztof
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Silnik: 4.2 299KM
Skrzynia: S-tronic
Kontakt:

Post autor: krzysiek-54 » 06 sty 2011, 09:17

Gdzie fotki sie zgubiły!? ;-)
Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja