[Audi A6 C6] Pakiet oświetleniowy
-
- Forum Audi A6 / A7
[Audi A6 C6] Pakiet oświetleniowy
Witam, jestem nowym posiadaczem Audi A6 oraz nowym uzytkownikiem na a6klub.pl. Kupiłem auto okolo 2 tyg temu, przed kupnem szukalem auta z mozliwie najwiekszym wyposazeniem. Troche sie rozczarowalem gdy po kupnie zorietnowalem sie ze nie mam pakietu oswietleniowego (nie zwrocilem uwagi przy kupowaniu) Moje pytanie jest nast. czy pakiet oswietleniowy ma wiecej lampek od standardowej wersji o:
-lampki w lusterkach zewnatrz
-lampki w listwach wewnatrz
-lampki w drzwiach tylnich od dolu
czy jeszcze gdzies?
czy w pakiecie oswietleniowym jest oswietlenie nóg pasazerow z tylu przy wchodzeniu ?
i co sadzicie o tym zeby wmontowac lampki np od dolu w drzwiach tylnich i od dolu w fotelach przednich (do oswietlanie pasazerom z tylu dywaników przy wsadaniu) Czy ktos moglby mi podpowiedziec czy jesli dokupilbym boczki do drzwi z lampkami czy beda zlacza do podlaczenia i czy ktos mialby jakies pomysly aby podlaczyc reszte "brakujacych" lampeczek w jakis sprytny sposób
-lampki w lusterkach zewnatrz
-lampki w listwach wewnatrz
-lampki w drzwiach tylnich od dolu
czy jeszcze gdzies?
czy w pakiecie oswietleniowym jest oswietlenie nóg pasazerow z tylu przy wchodzeniu ?
i co sadzicie o tym zeby wmontowac lampki np od dolu w drzwiach tylnich i od dolu w fotelach przednich (do oswietlanie pasazerom z tylu dywaników przy wsadaniu) Czy ktos moglby mi podpowiedziec czy jesli dokupilbym boczki do drzwi z lampkami czy beda zlacza do podlaczenia i czy ktos mialby jakies pomysly aby podlaczyc reszte "brakujacych" lampeczek w jakis sprytny sposób
w pakiecie jeszcze jest podswietlenie w podsufitce ( 2 czerwone diody )
ps. w mmi mozna sobie załączyć dodatkowa funkcje "oswietlenie wewnetrze" gdzie regulujemy natezenie swiatla.
co do tylnich drzwi i podswietlania dywanikow z tylu to wydaje mi sie ze tak to obejmuje pakiet.
A jesli chodzi o sama instalacje to musi pomoc ktos inny.
ps. w mmi mozna sobie załączyć dodatkowa funkcje "oswietlenie wewnetrze" gdzie regulujemy natezenie swiatla.
co do tylnich drzwi i podswietlania dywanikow z tylu to wydaje mi sie ze tak to obejmuje pakiet.
A jesli chodzi o sama instalacje to musi pomoc ktos inny.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
BEXA jak to uruchomic bo mi zaniklo ??Bexa pisze:
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-
- Forum Audi A6 / A7
Wiem wiem. Ale mi chodzi o znalezienie tej funkcji odnosnie natezenie swatla. Napisales - zielone menu mmi (setup+car) i szukacj ambient a jak ja wlaczam to wyskakuje mi ten komunikat.
Dzieki za info i sorry jesli moje pytania sa banalne ale mam auto kilka dni i nie mialem czasu zeby rozkminic wszystkiego
Dzieki za info i sorry jesli moje pytania sa banalne ale mam auto kilka dni i nie mialem czasu zeby rozkminic wszystkiego
Sprobuj jeszcze dla pewnosci przytrzymac setup i docisnac car i tak trzymaj je przez 5 sek, pozniej sprobuj wcisniac je razem na 5 sek, pozniej przytrzymaj Car i docisnij setup i potrzymaj.
(pamietajac ze w momencie gdy juz je trzymasz wcisniete oba sie musza swiecic)
Jak w koncu ci nie wlaczy sie zielone menu to tak jak pisze Dirty ma je zablokowane i musisz to zrobic poprzez kabel
(pamietajac ze w momencie gdy juz je trzymasz wcisniete oba sie musza swiecic)
Jak w koncu ci nie wlaczy sie zielone menu to tak jak pisze Dirty ma je zablokowane i musisz to zrobic poprzez kabel
No to jak nie masz kabla to najlepiej zagadaj do kogos z wawy ( juz nawet ZelvaBOi sam ci sie zaoferowal za "1 korone" ) a w aso ok 100zl pewnie by skrobneli czyli masz jakies 30 razy taniej, bo sam tego bez kabla nie zrobisz.
Zostaje ci jeszcze jedna opcja zainwestowac w kabel bo jeszcze nei raz moze ci sie przydac i dzieki niemu zaoszczedzic kilka grosz w tym temacie chyba ZelvaBOi to tez odpowiednia osoba albo na forum zapytaj sa osoby ktore sprzedaja kabelki
pozdro
Zostaje ci jeszcze jedna opcja zainwestowac w kabel bo jeszcze nei raz moze ci sie przydac i dzieki niemu zaoszczedzic kilka grosz w tym temacie chyba ZelvaBOi to tez odpowiednia osoba albo na forum zapytaj sa osoby ktore sprzedaja kabelki
pozdro