[A6 C4] Częstotliwość pracy wycieraczek
- casper
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kacper
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.0 V8 560KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
no widzicie, ja valeo kupilem i zadowolony nie jestem, moze trafilem podroby albo mam zle ustawione ramiona, ale u mnie sie nie sprawuja

Te cztery pierścienie sprawiają, że jesteśmy wyjątkowi
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
FAÂŁDZIK pisze:możecie zrobić fotkę gdzie ten przekaźnik się znajduje?
i jak to się programuje?
Odkręcasz półkę pod kierownicą i masz tam przekaźnik 219, podmieniasz go na 99 i po robocie, nic nie programujesz.
Włączasz tryb pracy przerywanej - wycieraczki robią jeden ruch - wyłączasz wycieraczki - czekasz tyle ile chcesz żeby by wycieraczki nie pracowały - włączasz znowu na tryb przerywany i masz już zapamiętany odstęp który chciałeś.
-
FAŁDZIK
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
też to sobie zrobię, a co!
[ Dodano: 2010-03-08, 11:58 ]
[ Dodano: 2010-03-08, 11:58 ]
o to programowanie mi właśnie chodziłogolob pisze: Włączasz tryb pracy przerywanej - wycieraczki robią jeden ruch - wyłączasz wycieraczki - czekasz tyle ile chcesz żeby by wycieraczki nie pracowały - włączasz znowu na tryb przerywany i masz już zapamiętany odstęp który chciałeś.
Pierwszy, gigantyczny forum Audi A6 w Polsce. Gratuluję! A6Klub.PL 
[quote="mietek69"]No i kolejny temat, dzięki któremu doposażę autko :mrgreen: Dzięki
A co do wycieraczek to ja w Makro w promocji po 45zł kupiłem firmy BOSCH i właśnie te polecam! Nawet o tańszych firmach nie myślcie bo to strata kasy :!
/quote]
Ja używam polskich wycieraczek MOTGUM po 14 zł za sztukę do C4 i jestem bardzo zadowolony z jakości oraz ceny. U każdego te same wycieraczki mogą pracować zupełnie inaczej, bo na to składa się wiele czynników.
A co do wycieraczek to ja w Makro w promocji po 45zł kupiłem firmy BOSCH i właśnie te polecam! Nawet o tańszych firmach nie myślcie bo to strata kasy :!
Ja używam polskich wycieraczek MOTGUM po 14 zł za sztukę do C4 i jestem bardzo zadowolony z jakości oraz ceny. U każdego te same wycieraczki mogą pracować zupełnie inaczej, bo na to składa się wiele czynników.
-Audi 100 Avant '92r. ABC (Rezanko: Soczewki, el. szyby, roletki tylnych drzwi, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Poprzednio 4 inne OOOO
-Poprzednio 4 inne OOOO
Witam!
Wracam do problemu...
Co najlepiej sprawdzić jeżeli:
Na włączonym silniku wycieraczki nie działają na 1 biegu (czasowo) tylko chodzą cały czas..
A jeżeli mam tylko przekręcony kluczyk na zapłon, nie zawsze, ale działają poprawnie czyli włączają się czasowo..
Pisano w tematach żeby spr styki przy silniczku wycieraczek ...
Wracam do problemu...
Co najlepiej sprawdzić jeżeli:
Na włączonym silniku wycieraczki nie działają na 1 biegu (czasowo) tylko chodzą cały czas..
A jeżeli mam tylko przekręcony kluczyk na zapłon, nie zawsze, ale działają poprawnie czyli włączają się czasowo..
Pisano w tematach żeby spr styki przy silniczku wycieraczek ...
-
user
-
Forum Audi A6 .
-
leonulim