Próbowałem spowrotem zmienić kodowanie na 0000000 ale nie przyjmuje jego.

Czy ktoś wie jak moge doprowadzić do stanu aby SDS oraz telefon zaczęły ponownie mi działać? :roll:
Z góry dziekuje za pomoc.
Tak jak już pisałem próbowałem wgrywac to wyskakiwał błąd po zczytywaniu meta gdy już miała aktualka sie robic że nie może połączyć z urządzeniem.. Ale IMH bez aktualki wszusyko chodizlo dopoki nie zmieniłem tego kodowania.. Więc fizycznie wszystko sprawne było..Arrni pisze:wgraj nowsza wersje softa
Przeczytaj pierwszy post raz jeszcze uważnie. NIE AKTUALIZOWAÂŁEM a zmieniłem KODOWANIE VAGiem a te dwie różne rzeczy.krzysiek71 pisze:Kolego powiedz mi kto ci pozwolił i namówił do uaktualnienia mmi bez sensu i celu na wyższe oprogramowanie ?Nie robi się takich update jeśli nie ma problemów w systemie mmi.
Tyle Ci powiem że update mmi nieraz wykonuje się w 3 etapach dlatego ze telefon wymaga własnie nieraz 3 etapów update ,jesli tego nie zrobisz jak nalezy wywalisz modół telefonu .Nowy 800 e ,używka działająca graniczy z códem ,większość działa lecz rano nie odpalisz auta ,pobierają prąd .
,wróć kodowanie skoro twierdzisz że nie działa po zmianie kodowania chyba tyle potrafisz ,zamienić na takie samo jakie było .
Ważne ze TY nie umiesz czytać ze zrozumieniem..Próbowałem spowrotem zmienić kodowanie na 0000000 ale nie przyjmuje jego.
Po wczytaniu meta przy nadyvorb2 wyskakuje Y. I gdy zaczynam aktualke wyskakuje cos takiego:krzysiek71 pisze:Wsadz więc płytke z aktualizacją ponownie ,poczekaj aż wczyta metainformacje i napisz jaka literka pojawia się obok handyvorb2?