Szyman28, tuba powiedziałem z przyzwyczajenia ;D bo dużo osób tak mówi zauważ i przeczytaj wszystkie posty zanim skomentujesz moją wypowiedz to i dostrzeżesz zwroty typu skrzynia basowa itp... oraz może zajarzysz że kolega chce dobry sprzęt za RELATYWNIE dobre pieniążki pomysł zanim na kogoś wjedziesz i zapoznaj się z całym tematem.
szkoda, ze skupiasz się bardziej na kwestionowaniu czyich zdolności niż pomaganiu komuś kto założył tego posta, szkoda tez ze w gruncie rzeczy po za radiem powtórzyłeś moje słowa :D:D:D:D i ja zauważ nigdy nie twierdziłem ze się nie wiem jak znam ;D na car audio.
Pomgam i doradzam z własnego doswiadczenia. Także skup się na pomocy a nie na oceniełeniu.To koledzy mi dziekowali za pomoc i stwierdzili ze musze sie znac choc dalej twierdze ze mam jakies pojecie i doswiadczenie. GRUNT ÂŻE POMOGÂŁEM! co widać i że ludzie sa zadowoleni.
Co do Klarków mój drogi to tak jak nakamichi im starsze tym lepsze z czym wiąże się że brzydsze. Bynajmniej nie komponujące się z naszymi a6
RADIO ma grać! A nie wyglądać to jest zasada audiofiili a kolega tu chciał za dobrą
kase kupić lepsze od ori radio które jak na razie poruszy seryjne głośniki
i jakoś wygląda i tak tez się stało.