Posiadane auto to oczywiście A6 2.8 V6 V5 benzyna 193KM Ver. Avant, typ. 4B rok produkcji 1998, oryginalnie montowane ksenony.
Chciałbym się dowiedzieć od Panów, być może również Pań obeznanych z tematem tuningu z zakresu wydajności auta.
Interesowało mnie podwyższenie osiągów auta (zresetowanie komputera do ustawień fabrycznych nie salonowych, zmianę układu wydechowego, jeżeli chodzi o filtry to zostawiam te, które są zamontowane).
Chciałbym w aucie zamontować tempomat oraz urządzenie podłączone do silnika i komputera w celu nastawiania grzania auta (nie pamiętam dokładnie nazwy tego urządzenia) np. mam do pracy na godzinę 7 rano i chciałbym nastawić to urządzenie by załączyło silnik oraz zagrzało mi auto w środku za pomocą klimatyzacji np. do temp. 20*C.
Prosiłbym o wypowiedź użytkowników, którzy znają się na temacie, a Ci którzy nie wiedzą co i jak zrobić prosiłbym o wyłączenie się z tego tematu.
Jeżeli znacie dobrych mechaników, którzy mogliby się tego podjąć to prosiłbym o namiary, jestem z woj. Opolskiego, ale nie ma problemy, by podjechać np. do Wrocławia czy Krakowa/Katowic ew. ÂŁodzi.
Z góry dziękuję za udzieloną pomoc.