Witam otoz mam taki problem, od jakiegos czasu zauwazylem małe kałuże pod samochodem z tyłu i z przodu.Auto stoi od kilku dni. Wczesniej jakos nie bylo tego problemu, ostatnio to zaczeło się nasilać. Moze od razu z tym do mechanika?
Proszę o porady, pozdrawiam.
[A6 C5 1.8T] Mokro pod samochodem :)
[A6 C5 1.8T] Mokro pod samochodem :)
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 14:01 przez lolqus666, łącznie zmieniany 1 raz.
Po wstępnej degustacji okazało się, że to woda. 8-)Fascynat pisze:lolqus666, wsadż palec w ta kałuże , rozsmaruj na drugim palcu ,sprawdż konsystencje i kolor a następnie powąchaj , posmakuj i zacznij wyciagać wnioski co to jest ..
Tylko nie wiem czemu to auto aż tak bardzo się poci bez wysiłku... :lol:
witaj,
moze to glupie ale czy po prostu ta woda nie pochodzi z klimy ? (jesli jej uzywasz) - tzn z normalnego wykraplania sie wilgoci - klima wiadomo - osusza wnetrze, u mnie co prawda latem tez mam wrazenie ze samochod jestna wode
pozdrawiam
moze to glupie ale czy po prostu ta woda nie pochodzi z klimy ? (jesli jej uzywasz) - tzn z normalnego wykraplania sie wilgoci - klima wiadomo - osusza wnetrze, u mnie co prawda latem tez mam wrazenie ze samochod jestna wode

pozdrawiam
Opinia autora jest ważna w dniu dzisiejszym i nie może być użyta przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym następnym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany opinii