wyslanie swoich lamp.. i zalozenie nowych z nowymi bebechami, bedzie raczej trudniejsze, choc musialbym sie zapytac kogos, kto te lampy przerabia :roll:
Gdzie kupowałes i po ile za sztuke :?: Jaka barwa swiatła wizualnie :idea: :?:Mario-s-line pisze:zastosowałem osram 700mAh i działa bez zarzutu...slaby pisze:a jakie ledy zastosowałes :?: bo ja znalazłem osram podobno nowe orginałyMario-s-line pisze: ledy wymieniałem wszystkie na nowe i teraz naprawdę jest efekt....wszystko swieci i mocniejsze ledy nie wypalą się tak szybko ..![]()
![]()
światełko w kolorze xenonu wygląda ok teraz czas na xenony w halogenach bo wtedy będzie efekt....slaby pisze:Gdzie kupowałes i po ile za sztuke :?: Jaka barwa swiatła wizualnie :idea: :?:Mario-s-line pisze:zastosowałem osram 700mAh i działa bez zarzutu...slaby pisze: a jakie ledy zastosowałes :?: bo ja znalazłem osram podobno nowe orginały![]()
witamManix pisze:Koledzy,
"niechcący" kupiłem lampy bi-xenon LED skrętne z poziomowaniem. Obecnie mam zwykłe bi-xenony z poziomowaniem i zmywaniem. Bordnetz F0 907 279 bez literki.
Zdaję sobie sprawę z problemem d2s - d3s.
Pytanie, czy oprócz podawanych na forum zmian w podłączeniu bordnetz (wymienionym oczywiście na K) sa konieczne jakieś inne zmiany w instalacji?
Czy możliwa jest aktywacja funkcji doświetlania?
slabyslaby pisze: witam
Jest mozliwa aktywacja tej funkcji AFS :!:
Oprócz tego co napisałes trzeba jeszcze przerobic instalacje do modułu 55 xenon ,
Zapraszam tutaj jest wszystko jak zamontowac lampki z AFSManix pisze:Uzupełniam brakujące moduły.![]()
W lampie "oczywiście" padnięta jedna dioda LED. Gostek naprawiający lampy LED udostępnił też oryginalne (z wymontowanych lamp audi) diody po 25 PLN za sztukę (na alledrogo).
Zabawiłem się sam w demontaż lampy (według instrukcji z youtube). Udało się.![]()
Czekam na ori LED i moduły. Później sobota i wymiana lamp. Zobaczymy czy wszystko "zaskoczy".
Dzięki za podpowiedzi.![]()
[ Dodano: 2010-11-21, 14:04 ]slabyslaby pisze: witam
Jest mozliwa aktywacja tej funkcji AFS :!:
Oprócz tego co napisałes trzeba jeszcze przerobic instalacje do modułu 55 xenon ,
co znaczy przerobić instalację do modułu 55 xenon. Czy mógłbyś rozwinąć (a szczerze mówiąc podpowiedzieć jak przerobić instalację)? :?:
Manix